Нов Зебра принтер за ИД картички ZC100, ZC300, ZC350

ZC series novosti

Новите зебра принтери ZC100, ZC300 и ZC350 се елегантни во дизајнот и едноставноста што буквално ги менуваат правилата на играта.

Иновативниот дизајн на овој печатач за лична карта овозможува да се вклопи совршено во секој деловен простор - од канцеларија и од задната канцеларија до клиент простор.

Повеќе на следниот линк ZC 100/300/350