Бар код читачи

Прикажи сè производи во категорија
Zebra 3600

Zebra 3600

 • Бар код читачи
 • Рачни
Ние ви презентираме со исклучително робусна серија на Zebra 3600 - нова класа на рачни читачи на бар-код, дизајнирани да ги направат вашите перформанси во најсложените деловни средини незапирливи.  
Zebra DS2208

Zebra DS2208

 • Бар код читачи
 • Рачни
2D бар кодови го пронајдоа патот до вашата точка на продажба, се појавува воопшто - почнувајќи од производите што ги купуваат вашите купувачи, па сè до хартија или електронски ваучери и лојални картички.
Zebra DS8100

Zebra DS8100

 • Бар код читачи
 • Рачни
Вашата последна шанса да им дадете добар впечаток на вашите клиенти е касата. Квалитетот на нивното искуство кога плаќате со парична маса во голема мера зависи од перформансите на скенерот што го избравте. Отсега натаму, со помош на рачниот Zebrine DS8100, можете да оставите врвен впечаток на секој клиент.  
Datalogic QS6500

Datalogic QS6500

 • Бар код читачи
 • Рачни
Овој баркод читач веќе не се произведува. Како замена можеме да ви ги понудиме подолу наведените модели.
Intermec SG20 Healthcare

Intermec SG20 Healthcare

 • Бар код читачи
 • Рачни
Важните процеси за надзор, проверка и одобрување не мора да влијаат на продуктивноста на здравствените установи.
Intermec SG20

Intermec SG20

 • Бар код читачи
 • Рачни
Со помош на рачниот баркод читач Intermec SG20 забрзајте го искуството кое купувачите го доживуваат на наплатните места каде се отчитуваат баркодови.
Прикажи сè