Безжичани

Ring skener Unitech MS650

Ring skener Unitech MS650

 • Бар код читачи
 • Безжичани
Дизајн со кој може да се справи - за скенирање без користење на вашата рака! Преносливиот скенер Unitech MS650 е многу компактен и лесен за употреба баркод скенер Bluetooth, кој можете да го носите на прстот, така што двете раце се слободни, овозможувајќи ви да скенирате со едноставни движења. Овој прстен скенер може да чита 1D бар кодови и е дизајниран за подобрување на динамиката на водење бизнис во широк спектар на намени, како складиште, логистика, малопродажба и управување со инвентар.
Cipherlab 1166

Cipherlab 1166

 • Бар код читачи
 • Безжичани
Овој читач на баркодови веќе не се произведува. Како замена можеме да ви ги понудиме подолунаведените модели.
Unitech MS920

Unitech MS920

 • Бар код читачи
 • Безжичани
Со зголемување на подвижноста во малопродажбата, теренската работа и здравството, сè повеќе преовладува и отчитувањето 2D баркодови, бидејќи они можат да носат повеќе информации од денешните 1D баркодови.
Unitech MS910

Unitech MS910

 • Бар код читачи
 • Безжичани
Unitech MS910 сјајно решение за читање баркодови - уред кој целосно може да ги задоволи вашите потреби.
Unitech MS842p

Unitech MS842p

 • Бар код читачи
 • Безжичани
Почувствувајте ја слободата на безжичното читање баркодови и извонредните перформанси на читачот Unitech MS842P (безжични верзии на новата серија MS842).
Motorola LI4278

Motorola LI4278

 • Бар код читачи
 • Безжичани
Motorola LI4278 го крева читањето 1D баркодови на повисоко ниво, овозможувајќи им на работниците побрзо и од поголема далечина да го скенираат буквално секој 1D баркод.