Motorola LI4278

Категорија: Безжичани

Motorola LI4278 го крева читањето 1D баркодови на повисоко ниво, овозможувајќи им на работниците побрзо и од поголема далечина да го скенираат буквално секој 1D баркод.

Направен за целодневна и секојдневна употреба, LI4278 овозможува безжична слобода и компатибилност со Bluetooth. Нуди и понапредна енкрипција заради подобрување на сигурноста и подобри вкупни безжични перформанси.

Спецификации

Перформанси

 • Технологија: Linear imager
 • Трајност на батеријата: 72 часа - целосно наполнета

Физички карактеристики

 • Боја: темноцрна, бела
 • Димензии: висина 9,8 cm (3,84 инчи), должина 18,6 cm (7,34 инчи), ширина 7 cm (2,75 инчи)
 • Тежина: 224 g (7,9 унци)
 • Безжичен

Радио спецификации

 • Тип на радио врска: Bluetooth
 • Радио домет: 100 m (330 стапки) - во видно поле

Корисничко окружување

 • Отпорност на расвета во работното окружување: до 108.000 лукси
 • Температура на чување: од -40° C (-40° F) до 70° C (158° F)
 • Работна температура: од 0° C (32° F) до 50° C (122° F)
 • Отпорност на паѓање: повеќе од 100 падови на собна температура
 • Влажност: од 5% до 85% некондензирана релативна влажност

Безжичен пренос на податоци и гласовна комуникација

 • Пренос на податоци: 3,0 Mbit/s (2,1 Mbit/s) Bluetooth v2.1

Брошури и поддршка

Категорија: Безжичани