Ring skener Unitech MS650

Категорија: Безжичани

Дизајн со кој може да се справи - за скенирање без користење на вашата рака! Преносливиот скенер Unitech MS650 е многу компактен и лесен за употреба баркод скенер Bluetooth, кој можете да го носите на прстот, така што двете раце се слободни, овозможувајќи ви да скенирате со едноставни движења. Овој прстен скенер може да чита 1D бар кодови и е дизајниран за подобрување на динамиката на водење бизнис во широк спектар на намени, како складиште, логистика, малопродажба и управување со инвентар.
Направете слобода на движење и подобрување на ефикасноста Благодарение на полесно читање на баркодове, единечниот скенер на превозникот Unitech MS650 им овозможува на своите корисници да направат производи, пакети и материјали поефикасни, побезбедни и поудобни. Компактен дизајн за мобилни оператори Без оглед на тоа дали сакате да ја врши функцијата на левата или десната страна, напредни ергономски дизајн и лесна конструкција (20,5 g) Unitech MS650 ви дава ненадмината слобода на движење за едноставно извршување на задачите на скенирање на бар кодови, каде што вие сте слободни двете раце. Сè е во контакт! Unitech MS650 е опремен со двојно активирање копче кое ги чита бар кодовите во режимот "Допрете". Без разлика дали го носите уредот на левата или десната рака, само допрете го копчето за бленда за да го прочитате бар-кодот што сакате да го скенирате. Ова е одлична функција која ја подобрува контролата и флексибилноста, зголемувајќи го задоволството на операторите кои извршуваат повеќе задачи во исто време. Јасност на бар код од екранот Со декодирање со голема брзина, заедно со агресивна диск да ги скенира, Unitech MS650 чита 1D бар кодови и овозможува прецизно скенирање на бар кодови, како на екран (LCD), а оние кои се печатени, тоа е задача на своите тенки и остри ласер класа 1 цел. Одговорност за заштита на податоците Благодарение на својата Bluetooth HID интерфејс базиран на безжична технологија, Bluetooth 4.1, Unitech MS650 е лесно да се поврзете со паметни телефони и таблети (вклучувајќи и оперативни системи iOS или Андроид) - и тоа без сложени поставувања. Со тоа на страна, корисникот е во можност да постигне целосна продуктивност во текот на целосна 8-часовна работна смена исполнета со деловни активности. Флексибилни безжични врски и операции Unitech MS650 е хармоничен уред кој ја има предноста на флексибилни можноста да се спроведат за собирање податоци операции, како во безжичен режим на on-line и режимот на off-line меморија (серија), вклучувајќи и повеќе комуникациски интерфејси (БТ HID / USB HID / USB VCP).

Спецификации


Главни карактеристики Лесна тежина (само 20,5 g) и уникатен дизајн на погодни за носење - за удобно работење без користење на раката Флексибилен дизајн: копче со двојно активирање во режимот "допре до работа" (за лева и десна рака) Рачно скенирање со безжична слобода на движење Лесно спарување со паметни телефони и таблети (уреди со Windows, iOS и Android) преку Bluetooth 4.1 / Class 2 Агресивен скенирање - чита 1D бар-код од екранот Робустен и издржлив конструкција (ниво на заштита IP42 и отпорност на паѓа од 1,5 m висина) Времетраењето на батеријата е доволно за работа во текот на работната смена - до 8 часа

Категорија: Безжичани