Motorola DS9808

Категорија: Биро

Постигнете ново ниво на продуктивност и проточност на наплатните места со помош на Motorola DS9808.

Дизајниран за да понуди сестраност и функционалност, како и подобри перформанси, DS9808 го краси единствен хибриден облик кој го прави ненадминливо едноставен и удобен за потреба, као при рачно такао и при статично скенирање. Одвнатре, тој нуди најнова технологија на скенирање и рекордни брзини на отчитување 1D и 2D баркодови, како и можност за зачувување слики и потписи, какои читање баркодови од екран на мобилен телефон.

Спецификации

Перформанси

 • Приклучоци: IBM, Keyboard wedge, RS-232, USB
 • Можност за декодирање: 1D/2D/PDF417
 • Правец: ±60°
 • Начин на скенирање: во сите правци
 • Технологија: Imager

Физички карактеристики

 • Боја: темноцрна
 • Димензии: висина до 20,3 cm (8 инчи), должина 13,7 cm (5,4 инчи), ширина 8,6 cm (3,4 инчи)
 • Тежина: 340 g (12 унци)
 • Жичен
 • Статичен

Корисничко окружување

 • Отпорност на осветлување во работната околина: трпи вообичаено вештачко внатрешно осветлување - флуоросцентно, LED, сијалици со влакно, живини или натриумови пареи со јачина од 4844 лукси (450 Ft Candles), како и природна надворешна (директна сончева) светлина со јачина од 86.111 лукси (8000 Ft Candles)
 • Работна температура: од 0° C (32° F) до 40° C (104° F)
 • Спецификации за отпорност при паѓање: издржува повеќекратно паѓање на тврда подлога од 1,5 m (5 стапки) висина

Брошури и поддршка

Категорија: Биро