Бар код читачи

Прикажи сè производи во категорија
Datalogic QS6500

Datalogic QS6500

 • Бар код читачи
 • Рачни
Овој баркод читач веќе не се произведува. Како замена можеме да ви ги понудиме подолу наведените модели.
Intermec SG20 Healthcare

Intermec SG20 Healthcare

 • Бар код читачи
 • Рачни
Важните процеси за надзор, проверка и одобрување не мора да влијаат на продуктивноста на здравствените установи.
Intermec SG20

Intermec SG20

 • Бар код читачи
 • Рачни
Со помош на рачниот баркод читач Intermec SG20 забрзајте го искуството кое купувачите го доживуваат на наплатните места каде се отчитуваат баркодови.
Intermec SG10

Intermec SG10

 • Бар код читачи
 • Рачни
Intermec SG10T е едноставен, поволен и доверлив рачен баркод читач, дизајниран за работи од мал и среден опсег.
Unitech MS842

Unitech MS842

 • Бар код читачи
 • Рачни
Unitech MS842 е компактен и лесен рачен баркод читач во кој се спојуваат ефикасноста, издржливоста и доверливоста.
Unitech MS837

Unitech MS837

 • Бар код читачи
 • Рачни
Барате висококвалитетен баркод читач кој нуди сјајни перформанси по многу поволна цена? Набавете го Unitech MS837 и ќе уживате во неговата долготрајност, ергономичниот дизајн и големата доверливост.
Прикажи сè