Бар код читачи

Прикажи сè производи во категорија
Intermec SG10

Intermec SG10

 • Бар код читачи
 • Рачни
Intermec SG10T е едноставен, поволен и доверлив рачен баркод читач, дизајниран за работи од мал и среден опсег.
Unitech MS842

Unitech MS842

 • Бар код читачи
 • Рачни
Unitech MS842 е компактен и лесен рачен баркод читач во кој се спојуваат ефикасноста, издржливоста и доверливоста.
Unitech MS837

Unitech MS837

 • Бар код читачи
 • Рачни
Барате висококвалитетен баркод читач кој нуди сјајни перформанси по многу поволна цена? Набавете го Unitech MS837 и ќе уживате во неговата долготрајност, ергономичниот дизајн и големата доверливост.
Unitech MS320

Unitech MS320

 • Бар код читачи
 • Рачни
Unitech MS320 е баркод читач кој со своите перформанси, благодарение на вградената технологија на напредно CCD скенирање од далечина, може да се носи со ласерските читачи.
Motorola LS2208

Motorola LS2208

 • Бар код читачи
 • Рачни
Рачниот баркод читач Motorola LS2208 е ергономичен и лесен и овозможува брзо и сигурно скенирање по многу пристапна цена.
Motorola LS1203

Motorola LS1203

 • Бар код читачи
 • Рачни
Двонасочниот рачен читач Motorola LS1203 ги чита сите 1D баркодови и е совршен за мали дуќанчиња.
Прикажи сè