Бар код читачи

Прикажи сè производи во категорија
Motorola LI2208

Motorola LI2208

 • Бар код читачи
 • Рачни
Motorola LI2208 е жичан читач на линеарни баркодови со општа примена, кој нуди еднаква доверливост и ергономичност како и нашиот најпопуларен читач LS2208, со подобрени можности кои ви овозможуваат скенирање на повеќе видови баркодови, поголема брзина и од поголема оддалеченост.
Motorola DS6878-SR

Motorola DS6878-SR

 • Бар код читачи
 • Рачни
Безжичниот 2D читач Motorola DS6878-SR нуди можност за целосно отчитување на податоците, потребна за поедноставување на секојдневните работни процеси во кои нема место за грешка.
Motorola DS6700

Motorola DS6700

 • Бар код читачи
 • Рачни
1D/2D баркод читачот Motorola DS6700 ги обединува функционалноста на баркод читач, дигитален фото апарат и скенер на документи во еден исплатлив уред.
Motorola DS4208-HC

Motorola DS4208-HC

 • Бар код читачи
 • Рачни
Motorola DS4208-HC може да вчитува 1D и 2D баркодови од идентификациски нараквици на пациентите, од лековите, чепчињата, вреќичките со крв, шприцовите за давање инјекции, епруветите со примероци, а исто така и од екрани на мобилни телефони и компјутери.
Motorola DS4208

Motorola DS4208

 • Бар код читачи
 • Рачни
Motorola DS4208 нуди молневита брзина, својствена за ласерските 1D и 2D баркод читачи, овозможувајќи прилагодување на 2D баркодовите, без жртвување на квалитетот на скенирањето и перформансите.
Zebra DS4308P

Zebra DS4308P

 • Бар код читачи
 • Биро
Со избирање на Zebra DS4308P, добивате унифицирана разноврсност на бар и читач на бар-код за презентација со најновата генерација технологија која ви овозможува да го прочитате било кој бар-код од било кој медиум во било која држава.  
Прикажи сè