Бар код читачи

Прикажи сè производи во категорија
Zebra DS7708

Zebra DS7708

 • Бар код читачи
 • Биро
Кога станува збор за скенирање на каса, Zebra DS7708, со вградената 2D снимач, нуди голем број на функции кои овој уред ги спојува со другите во својата класа се поставува на врвот со перформанси, леснотија на користење, леснотија на воведување во работниот процес и вкупни трошоци за сопственост.  
Datalogic Magellan 800i

Datalogic Magellan 800i

 • Бар код читачи
 • Биро
Презентацискиот баркод читач Datalogic Magellan 800i чита во сите правци и е сестрана многунаменска алатка за собирање податоци.
Motorola DS9808

Motorola DS9808

 • Бар код читачи
 • Биро
Постигнете ново ниво на продуктивност и проточност на наплатните места со помош на Motorola DS9808.
Motorola DS9208

Motorola DS9208

 • Бар код читачи
 • Биро
Ако ви треба баркод читач кој може да го користите за хартиени етикети или за баркоди од екранот на мобилниот телефон, со Motorola DS9208 ќе бидете подготвени за тоа.
Motorola LS7808

Motorola LS7808

 • Бар код читачи
 • Биро
Со молневитата почетна брзина на читање од кој било агол, Motorola LS7808 е баркод читач за каси дизајнира да им го забрза процесот на отчитување на работниците во малопродажба и да го зголеми работниот простор на самата каса.
Zebra MP6000

Zebra MP6000

 • Бар код читачи
 • Вградливи
Оваа мулти-димензионална биооптичка снимка буквално може да го прочита секој печатен или дури и мобилен 1D или 2D бар код - без оглед на тоа што е во состојба - со ракетен брзина.  
Прикажи сè