Бар код читачи

Прикажи сè производи во категорија
Zebra MP7000

Zebra MP7000

 • Бар код читачи
 • Вградливи
Задоволете ги потребите на најпрометните и најоптоварените POS линии - добијте ја последната генерација на 1D / 2D сликар на последната генерација Zebra MP7000.  
Datalogic Magellan 8400

Datalogic Magellan 8400

 • Бар код читачи
 • Вградливи
Баркод читачот со двојна оптика Datalogic Magellan 8400 нуди најдобри перформанси кои можат да се најдат меѓу денес достапните петострани POS читачи.
Datalogic Magellan 3300

Datalogic Magellan 3300

 • Бар код читачи
 • Вградливи
Баркод читачот Datalogic Magellan 3300HSi на продажните места го донесува високиот опсег на новата image технологија на Datalogic.
Datalogic Magellan 2300

Datalogic Magellan 2300

 • Бар код читачи
 • Вградливи
Баркод читачот Datalogic Magellan 2300HS е посебно дизајниран за малопродажба во која се бараат врвни перформанси во компактен, водорамно положен уред.
Ring skener Unitech MS650

Ring skener Unitech MS650

 • Бар код читачи
 • Безжичани
Дизајн со кој може да се справи - за скенирање без користење на вашата рака! Преносливиот скенер Unitech MS650 е многу компактен и лесен за употреба баркод скенер Bluetooth, кој можете да го носите на прстот, така што двете раце се слободни, овозможувајќи ви да скенирате со едноставни движења. Овој прстен скенер може да чита 1D бар кодови и е дизајниран за подобрување на динамиката на водење бизнис во широк спектар на намени, како складиште, логистика, малопродажба и управување со инвентар.
Cipherlab 1166

Cipherlab 1166

 • Бар код читачи
 • Безжичани
Овој читач на баркодови веќе не се произведува. Како замена можеме да ви ги понудиме подолунаведените модели.
Прикажи сè