Intermec SG20

Категорија: Рачни

Со помош на рачниот баркод читач Intermec SG20 забрзајте го искуството кое купувачите го доживуваат на наплатните места каде се отчитуваат баркодови.

Достапен е со најбрзата image технологија во индустријата на отчитување 2D баркодови, која овозможува молневито и безгрешно вчитување - баш секој пат. Обликуван е ергономично за да одговара на потребите за скенирање на пулт во малопродажба, канцеларии и книжарници, како и во помало производство.

Спецификации

Работни карактеристики

 • Работна температура: од 0°C (32°F) до 50°C (122°F)
 • Температура на чување: од -20°C (-4°F) до 60°C (140°F)
 • Светлост на работната околина: од 0 до 100.000 лукси
 • Отпорност на паѓање: на бетон од 1,2 m (4 стапки) висина
 • Отпорност на влага: од 5 до 95% некондензирана релативна влажност
 • Ниво на заштита: IP30

Физички карактеристики

 • Должина: 20 cm (7,9 инчи)
 • Ширина: 6,1 cm (2,4 инчи)
 • Висина: 6,5 cm (2,6 инчи)
 • Тежина: 125 g (4,41 oz) - моделот SG20T, 175 g (6,17 унци) - моделот SG20B

Перформанси

 • Најмала резолуција на код: 4 mil за 1D, 6,6 mil за 2D
 • Најмал контраст на испис: 20%
 • толеранција на движење: 500 in/s (SG20 x HPHC), 400 in/s (SG20 x 2DHC)

   *наведената далечина на отчитување е измерена во вообичаена канцелариска околина (200 лукси)

Приклучок

 • USB: HID копчиња (со поддршка за Apple iOS и Android), HID POS*, IBM SurePOS*, виртуелна comm порта
 • PC keyboard wedge
 • RS232

   *Жичани модели

Брошури и поддршка

Категорија: Рачни