Motorola LI2208

Категорија: Рачни

Motorola LI2208 е жичан читач на линеарни баркодови со општа примена, кој нуди еднаква доверливост и ергономичност како и нашиот најпопуларен читач LS2208, со подобрени можности кои ви овозможуваат скенирање на повеќе видови баркодови, поголема брзина и од поголема оддалеченост.

Спецификации

Перформанси

 • Приклучоци: IBM, Keyboard wedge, RS-232, USB
 • Можност за декодирање: 1D, електронски баркодови
 • Тастатурна поддршка: поддршува повеќе од 90 меѓународни тастатури
 • Брзина на читање: 547 скенови во секунда
 • Агол на читање: водорамно 35°
 • Длабина на поле: 13 mil (100% UPC-A) 2,5-78,7 cm (1-31 инч)
 • Толеранција на движење: 63,5 cm (25 инчи) во секунда
 • Извор на светлина: LED Class 1 уред 617nm (amber)
 • Длабина 1: ±65°
 • Правец 2: ±65°
 • Начин на скенирање: нишан со една осветлена црта
 • Технолгија: Linear imager

Физички карактеристики

 • Боја: темноцрна, нова бела
 • Димензии: висина 16 cm (6,3 инчи), должина 9,9 cm (3,9 инчи), ширина 6,7 cm (2,64 инчи)
 • Тежина: 140 g (4,95 унци)
 • Напојување: користи напојување од уредот со кој се поврзува или надворешно напојување (зависно од видот на уредот со кој се поврзува)
 • Жичан

Корисничко окружување

 • Отпорност на осветлувањ во работна околина: до 108.000 лукси
 • Ниво на IP заштита: IP42
 • Тестирање отпорност на паѓање: 1 000 циклуси (2 000 паѓања) во 0,5-метарски падомер
 • Спецификации за отпорност на паѓање: повеќе од 100 паѓања од 1,5 m (5 стапки) висина на собна температура, издржува и паѓања на тврда подлога од 1,8 m (6 стапки) висина
 • Температура на чување: од -40° C (-40° F) до 70° C (158° F)
 • Работна температура: од 0° C (32° F) до 50° C (122° F)
 • Влажност: од 5% до 95% некондензирана релативна влажност

Брошури и поддршка

Категорија: Рачни