Motorola LS1203

Категорија: Рачни

Двонасочниот рачен читач Motorola LS1203 ги чита сите 1D баркодови и е совршен за мали дуќанчиња.

Нуди доверливост, функционалност и можности потребни за зголемување на работната ефикасност од места за наплата до магацини. Ја смалува потребата за рачно внесување, гарантирајќи точност на сите трансакции со купувачите и ги автоматизира работните процеси за хартиено управувње со инвентар. Уредот лесно се интегрира со разни околини за да обезбеди поврзливост со други уреди или компјутери.

Спецификации

Перформанси

 • Приклучоци: Keyboard wedge, RS-232, USB
 • Можност за декодирање: 1D
 • Длабина на поле: од контакт до 20,32 cm (8 инчи) кај 100% UPC/EAN симболи
 • Најмала резолуција: 30% минимум рефлексија
 • Длабина: ±65°
 • Агол: ±30° од нормала
 • Правец: ±60°
 • Начин на скенирање: еднолиниски
 • Технологија: laser

Физички карактеристики

 • Боја: темноцрна, бела
 • Димензии: висина 6,2 cm (2,4 инчи), должина 18 cm (7,1 инч), ширина 6 cm (2,4 инчи)
 • Тежина: 122 g (4,3 унци) (без кабел)
 • Напојување: користи напојување од уредот накој се поврзува или надворешно напојување (зависно од видот на уредот со кој се поврзува)
 • Жичан
 • Рачен

Корисничко окружување

 • Отпорност на осветлување во работна околина: нечувствителен на вообичаено внатрешно осветлување и на природна надворешна (директна сончева) светлина
 • Температура на чување: од -40° C (-40° F) до 70° C (158° F)
 • Работна температура: од 0° C (32° F) до 50° C (122° F)
 • Спецификации за отпроност на паѓање: издржува повеќекратно паѓање на тврда подлога од 1,5 m (5 стапки) висина

Брошури и поддршка

Категорија: Рачни