Motorola LS2208

Категорија: Рачни

Рачниот баркод читач Motorola LS2208 е ергономичен и лесен и овозможува брзо и сигурно скенирање по многу пристапна цена.

Неговата голема употребливост, од близок контакт до 43 cm (17 инчи), го прави совршен за малопродажба, здравствени, образовни установи и јавната администрација. Уредот е опремен со различни поддршки што гарантира лесна интеграција со мноштво други уреди.

Спецификации

Перформанси

 • Приклучоци: IBM, Keyboard wedge, RS-232, Synapse, USB, Wand
 • Можност за декодирање: 1D
 • Длабина на полето: од контакт до 43 cm (17 инчи) за 100% UPC/EAN симболи
 • Најмала резолуција: 20% минимум рефлексија
 • Длабина: 2±65°
 • Агол: 1±30° од нормалата
 • Правец: 3±60°
 • Начин на скенирање: едноцртен
 • Технологија: ласер

физички карактеристики

 • Боја: темноцрна, бела
 • Димензии: висина 15,2 cm (6 инчи), должина 8,4 cm (3,34 инчи), ширина 6,3 cm (2,5 инчи)
 • Тежина: 146 g (5,1 унци)
 • Напојување: користи напојување од уредот на кој се приклучува или надворешно напојување (зависно од видот на уред со кој се поврзува)
 • Жичен
 • Рачен

Корисничко окружување

 • Отпорност на светлост во работната околина: нечувствителен е на вообичаена вештачка внатрешна светлина и на природна надворешна (директна сончева) светлина
 • Температура на чување: од -40° C (-40° F) до 70° C (158° F)
 • Работна температура: од 0° C (32° F) до 50° C (122° F)
 • Спецификации за отпорност на паѓање: уредот работи нормално и по неколкукратни паѓања на тврда подлога од 1,5 m (5 стапки) висина

Брошури и поддршка

Категорија: Рачни