Рачни

Прикажи сè производи во категорија
Unitech MS320

Unitech MS320

 • Бар код читачи
 • Рачни
Unitech MS320 е баркод читач кој со своите перформанси, благодарение на вградената технологија на напредно CCD скенирање од далечина, може да се носи со ласерските читачи.
Motorola LS2208

Motorola LS2208

 • Бар код читачи
 • Рачни
Рачниот баркод читач Motorola LS2208 е ергономичен и лесен и овозможува брзо и сигурно скенирање по многу пристапна цена.
Motorola LS1203

Motorola LS1203

 • Бар код читачи
 • Рачни
Двонасочниот рачен читач Motorola LS1203 ги чита сите 1D баркодови и е совршен за мали дуќанчиња.
Motorola LI2208

Motorola LI2208

 • Бар код читачи
 • Рачни
Motorola LI2208 е жичан читач на линеарни баркодови со општа примена, кој нуди еднаква доверливост и ергономичност како и нашиот најпопуларен читач LS2208, со подобрени можности кои ви овозможуваат скенирање на повеќе видови баркодови, поголема брзина и од поголема оддалеченост.
Motorola DS6878-SR

Motorola DS6878-SR

 • Бар код читачи
 • Рачни
Безжичниот 2D читач Motorola DS6878-SR нуди можност за целосно отчитување на податоците, потребна за поедноставување на секојдневните работни процеси во кои нема место за грешка.
Motorola DS6700

Motorola DS6700

 • Бар код читачи
 • Рачни
1D/2D баркод читачот Motorola DS6700 ги обединува функционалноста на баркод читач, дигитален фото апарат и скенер на документи во еден исплатлив уред.
Прикажи сè