Unitech MS837

Категорија: Рачни

Барате висококвалитетен баркод читач кој нуди сјајни перформанси по многу поволна цена? Набавете го Unitech MS837 и ќе уживате во неговата долготрајност, ергономичниот дизајн и големата доверливост.

Станува збор за извонредно решение за широк пазар и бројни намени (продажни места, малопродажба, контрола на пристап, здравствени установи…).

MS837 е ласерски уред со врвен квалитет и перформанси на скенирање. Неговото читање од далечина и широкото поле на дејствување им овозможува на корисниците лесно отчитување на сите стандардни 1D и GS1 DataBar симболи. Прецизниот ласерски читач гарантира брзо и лесно отчитување на баркодовите од првиот обид. Овој особено корисен, но многу поволен ласерски читач ќе ја зголеми продуктивноста кај многу намени со големи барања.

Спецификации

Перформанси

 • Резолуција: до 0,1 mm (4 mil)
 • Брзина на декодирање: 72 скенови во секунда
 • Контраст на испис: 35% најмала разлика во рефлексија
 • Приклучоци: USB, Keyboard wedge
 • Агол на читање: 46° (вообичаен), 35°± 3° (стеснет)
 • Извор на светлина: Visible Laser Diode 650 nm
 • Технологија: ласер
 • Начин на работа: Trigger, Auto scan

Физички карактеристики

 • Димензии: 153 mm висина x 70 mm ширина x 110 mm должина
 • Тежина: 120 g (без кабел)

Корисничко окружување

 • Температура на чување: од -40° C (-40° F) до 60° C (140° F)
 • Работна температура: од 0° C (32° F) до 40° C (104° F)
 • Влажност: од 5% до 95% некондензирана релативна влажност
 • Отпорност на паѓање: на бетон од 1 m (3,3 стапки) висина

Дополнителна опрема

 • Подлога за "безрачен" начин на работа

Брошури и поддршка

Категорија: Рачни