Zebra 3600

Категорија: Рачни
Ние ви презентираме со исклучително робусна серија на Zebra 3600 - нова класа на рачни читачи на бар-код, дизајнирани да ги направат вашите перформанси во најсложените деловни средини незапирливи.
 
Бар-серијата Zebra 3600 се одликува со супериорни перформанси, читајќи речиси секој бар-код во речиси секоја состојба. Нивниот исклучително робустен дизајн гарантира издржливост без преседан во најпребирливите средини, и неспоредлив алатки за управување го скратуваат времето потребно за управување, намалувајќи ги трошоците на најниско ниво. Дванаесетте жични или безжични модели од серијата Zebra 3600 можат да се читаат поблиску до конкуренцијата. Кога станува збор за индустриска сила за вашите најпребирливи средини, оваа серија се издвојува во самата класа. Комбинирајќи уникатен спектар на карактеристики, овие речиси неповредливи модели се отпорни на прашина, прскање, вода и многу повеќе. Тие се дизајнирани да бидат способни секојдневно да се справат со она што се соочуваат вашите вработени во нивната работна средина - нема да најдете барем отпорни читатели. Моделите од серијата Zebra 3600 се единствените читачи на бар-код кои ги исполнуваат двете нивоа на заштита - IP65 и IP67 - и единствените кои нудат IP67 ниво. Крајниот исход е уредите кои ја обожуваат 100% отпорноста на прав, способноста да се подложи на силен воден млаз и 30-минутно "преживување" кога целосно се потопува во вода.
 

Спецификации

DS3608-SR жичен / DS3678-SR безжичен
 
Вчитајте ги 1D / 2D бар кодовите во стандардниот опсег
 
Тие се дизајнирани за да се вчита 1D / 2D бар кодови во близина на речиси 1,5 метри (5 стапки) и совршен за превозот и примање на товарење, собирање на складирање и пакување на мали објекти, како и за производство на процеси кои се во тек.
 
 
 
LI3608 жичен / LI3678 безжичен
 
1D линеарни слики
 
Тие се дизајнирани за да се вчита 1D бар кодови одблизу и совршен за превозот и примање на товарење, собирање на складирање и пакување на мали објекти, како и за производство на процеси кои се во тек.
 
 
 
DS3608-HD жичен / DS3678-HD безжичен
 
Вчитајте ги кодовите со висока густина на 1D / 2D бар
 
Тие се дизајнирани за да се вчита 1D / 2D бар кодови, со висока густина, вклучувајќи мали густа кодови кои се едвај видливи со голо око. Тие се перфектни за заштита на квалитетот на производи со линии за производство на електроника и медицинска опрема - се обезбедува дека вработените секогаш користете реално производство делови во право време.
 
 
 
DS3608-DP жичен / DS3678-DP безжичен
 
Внесете 1D / 2D ознаки трајно во производните единици (DPM)
 
Тие се дизајнирани за да се вчита речиси било каков вид на етикета трајно втисната во производство на делови (Директен Дел марки или ДПМ) и 1D / 2D бар кодови. Тие се перфектни за наоѓање и следење, одржување, гарантниот сервис, како и за верификација на производи на производствени линии во индустриското производство.
 
 
 
DS3608-HP Жичен / DS3678-HP Бежичен

 

Вчитајте ги 1D / 2D бар кодовите со високи перформанси и уште повеќе
 
Тие се дизајнирани за да се вчита 1D / 2D бар кодови во контекст на среден дострел 40% поголема оддалеченост од Зебра модели DS3608-SR / DS3678-SR - до растојание од 2,1 метри (7 стапки) - со флексибилност да прочитате слики, документи и потписи , и оптичко препознавање на знаци (OCR). Тие се перфектни за товарење за брза обработка на влезните и излезни пратки - од читање етикети на пратки за итна корекција да се вчита потписи за доказ за испорака и оптоварување фотографии за докажување на статусот на испорака.
 
 
 
DS3608-ER жичен / DS3678-ER безжичен
 
Вчитајте 1D / 2D бар кодови надвор од нормалниот опсег
 
Тие се дизајнирани за да се вчита стандард и многу широк 1D / 2D бар кодови надвор од нормалните граници, откако ќе биде лидер во индустријата - од 7,62 cm (3 инчи) 21,3 м (70 стапки) - што е уште 35% и 60 % поблиску од конкурентските модели. Совршен избор во магацини и пристаништа, во кои вработените треба предмети натоварен мали или многу широк бар кодови одблизу или со објекти кои се наоѓаат на горниот дел од полиците на магацин или наредени контејнери во двор или ранжирните порта

 

Брошури и поддршка

Категорија: Рачни