Zebra DS2208

Категорија: Рачни
2D бар кодови го пронајдоа патот до вашата точка на продажба, се појавува воопшто - почнувајќи од производите што ги купуваат вашите купувачи, па сè до хартија или електронски ваучери и лојални картички.

Спецификации

перформанси

Толеранција на движење: до 13 см (5.1 инчи) во секунда за 13 милион UPC
Сензор за слика: 640 x 480 пиксели
Минимален контраст на печатење: до 25% рефлексивни разлики
Толеранција на насока / длабочина / наклон: +/- 65 °, +/- 65 °, 0-360 °
Елемент за минимална резолуција: Код 39 - 4 мил, Код 128 - 4 мил, Матрица на податоци - 6 мил, QR код - 6,7 мил
Поддржани интерфејси: USB, RS232, тастатура, TGCS (IBM) 46XX преку RS485
Поддршка за тастатура: Поддржува повеќе од 90 меѓународни тастатури
Кориснички индикатори: Индикатор за директен декодирање, LED за добро декодирање, LED заден поглед, Beeper (подесен тон и волумен)
Радио спецификации: стандарден Bluetooth 4.0 со BLE Класа 2 до 10 метри (33 стапки)
Батерија: капацитет на Li-Ion батерија 2400 mAh
Физички карактеристики

Димензии на Zebra DS2208 Модел на жица: 165 mm (6.5 инчи) Висина x 66 mm (2.6 инчи) x 99 mm (3.9 инчи) Длабочина
Димензии на Zebra Wireless DS2278: ширина 175 mm (6,9 инчи) x 66 mm (2,6 инчи) x 99 mm (3,9 инчи)
Корисничко опкружување

Работна температура: 0 ° C (32 ° F) до 50 ° C (122 ° F)
Влажност: 5% до 95% не-кондензирана релативна влажност
Отпорност на пад: повеќекратно намалување од висина од 1,5 m (5 стапки) до бетон
Отпорност на амбиентално светло: од 0 до 107.600 лукс
IP ниво на заштита: IP42

Брошури и поддршка

Категорија: Рачни