Zebra DS8100

Категорија: Рачни
Вашата последна шанса да им дадете добар впечаток на вашите клиенти е касата. Квалитетот на нивното искуство кога плаќате со парична маса во голема мера зависи од перформансите на скенерот што го избравте. Отсега натаму, со помош на рачниот Zebrine DS8100, можете да оставите врвен впечаток на секој клиент.
 
Зебра серија DS8100 издига над конвенционалните камера, со цел да се испорача невиден перформанси на скенирање кои се применливи во речиси секоја 1D и 2D баркод, кој обезбедува редови мобилност во предниот дел на својата рака, и вработените кои учествува во нивната работа дава слобода на клиенти кога плаќаат обезбеди повеќе персоналните искуство. Кога станува збор за корисникот искуство на каса во продавница - ние веруваме дека ќе се согласите со тоа - доаѓа во предвид само најдобро решение, но тоа е Зебра серија DS8100.
Неверојатна изведба со речиси секој збор - без оглед на тоа што е
Само Зебра серија DS8100 комбинира моќта на брзина микропроцесор од 800 MHz, со висока резолуција мегапиксели сензор и зебра ексклузивна технологија PRZM. Благодарение на оваа уникатна комбинација на хардвер и напредни алгоритми, Зебра серија DS8100 на прв поглед најпроблематичните чита бар кодови - вклучувајќи ги и оние густи, слабо печатени, повлечен, избледени, искривени, валкани или оштетени, како и електронски бар кодови со низок интензитет екранот.
Над опсегот на скенирање
Скенирање се движи до 61 см (24 инчи), со висока резолуција на сензорот за слика и светлина "точка цел" зголемување на брзината "check-in" на благајните. Касиери во динамични средини сега можат лесно да ги скенираат производите што се во количката на купувачот - без да остават благајна.

Поддршка за Digimarc - бар код на иднината Зебра серија DS8100 поддржува Digimarc - дигитален воден печат технологија - која овозможува печатење на бар кодови, како што се хартија ѕид на сите површини на производот, каде што остануваат целосно невидлив за голо око. Касиерката веќе не треба да се лоцираат и да ја инсталирате на бар код во областа на уреди, со што се забрзува "check-in" и поедноставува свој "check-in" клиенти со самопослужување исходот. Вчитајте повеќе бар кодови со еден клик на копчето за скенирање Мулти-код форматирање на податоци (МДФ) обезбедува способноста да се бутира повеќе бар кодови и испрати само оние апликации кои бараат - во правилен ред. Вчитајте цели страници документи за момент Уреди од Zebrine серија DS8100 се единствените во својата класа, која може да чита документи на цела страница. Едно притискање на копчето на блендата за скенирање, зебра интелигентни документи читање и со висока резолуција камера со 1280 x 960 пиксели заедно направи читањето висока резолуција на сликата од било која големина на страницата од 3,35 x 4,33 cm (8,5 x 11 инчи) или документи во А4 формат, чии податоци тие се испраќаат во формат соодветен за електронско складирање. Сето ова може не е незначителен заштеда на ресурси и простор за работа носи затоа што бизнис веќе не треба да се користи посебен датотеки скенер

Спецификации

перформанси

Сензор за слика: 1280 x 960 пиксели
Минимален контраст на печатење: до 16% рефлексивни разлики
Квалитет на слика: 109 PPI на A4 формат документ
Толеранција на насока / длабочина / наклон: +/- 60 °, +/- 60 °, 0-360 °
Графичка поддршка: сликите можат да се извезат како битмапи, JPEG или TIFF
Елемент за минимална резолуција: Код 39 - 3 мил, Код 128 - 3 мил, Матрица на податоци - 6 мил, QR код - 6 мил
Поддржани интерфејси: USB, RS232, тастатура, TGCS (IBM) 46XX преку RS485
Поддршка за тастатура: Поддржува повеќе од 90 меѓународни тастатури
Кориснички индикатори: Индикатор за директен декодирање, LED за добро декодирање, LED заден поглед, Beeper (подесен тон и волумен)
Радио спецификации: стандарден Bluetooth 4.0 со BLE Класа 1 до 100 метри (330 стапки) и Класа 2 до 10 метри (33 стапки)
Батерија: капацитет на Li-Ion батерија 2500 mAh
Физички карактеристики

Zebra DS8108 Жичен модел и безжична Зебра DS8178 Модел: 168 mm (6.6 инчи) x 66 милиметри (2.6 инчи) x 107 милиметри (4.2 инчи) Длабочина
Корисничко опкружување

Работна температура: 0 ° C (32 ° F) до 50 ° C (122 ° F)
Влажност: 5% до 95% не-кондензирана релативна влажност
Отпорност на пад: 50 капки од висина од 1,8 метри (6 стапки) до бетон
Отпорност на амбиентална светлина: 0 до 96.840 лукс
IP ниво на заштита: IP42

Брошури и поддршка

Категорија: Рачни