Вградливи

Zebra MP6000

Zebra MP6000

  • Бар код читачи
  • Вградливи
Оваа мулти-димензионална биооптичка снимка буквално може да го прочита секој печатен или дури и мобилен 1D или 2D бар код - без оглед на тоа што е во состојба - со ракетен брзина.  
Zebra MP7000

Zebra MP7000

  • Бар код читачи
  • Вградливи
Задоволете ги потребите на најпрометните и најоптоварените POS линии - добијте ја последната генерација на 1D / 2D сликар на последната генерација Zebra MP7000.  
Datalogic Magellan 8400

Datalogic Magellan 8400

  • Бар код читачи
  • Вградливи
Баркод читачот со двојна оптика Datalogic Magellan 8400 нуди најдобри перформанси кои можат да се најдат меѓу денес достапните петострани POS читачи.
Datalogic Magellan 3300

Datalogic Magellan 3300

  • Бар код читачи
  • Вградливи
Баркод читачот Datalogic Magellan 3300HSi на продажните места го донесува високиот опсег на новата image технологија на Datalogic.
Datalogic Magellan 2300

Datalogic Magellan 2300

  • Бар код читачи
  • Вградливи
Баркод читачот Datalogic Magellan 2300HS е посебно дизајниран за малопродажба во која се бараат врвни перформанси во компактен, водорамно положен уред.