Zebra MP6000

Категорија: Вградливи
Оваа мулти-димензионална биооптичка снимка буквално може да го прочита секој печатен или дури и мобилен 1D или 2D бар код - без оглед на тоа што е во состојба - со ракетен брзина.
 
Неговиот модуларен дизајн ви овозможува да додадете скенер кој им овозможува на клиентите да преземаат бар кодови од нивниот мобилен телефон или од традиционалните картички за верност, дури и со производи кои импулсат да купат. Исто така, можно е да се додаде рачен скенер и електронски надзор над член (EAS), и да се прошират опциите за идните потреби, како што е читачот на RFID. Резултатот? Поголем пропусен опсег. Пониско повлекување од купување. Голема повратна информација за клиентите, која ќе ја зголеми нивната верност и ќе ги охрабри да ја посетат вашата продажна продавница повторно.
 

Спецификации

перформанси

Кориснички интерфејс: Капацитивна тастатура чувствителна на лесен допир (нема копчиња што може да се скршат или да носат); широк, среден опсег на информативен банер (за корисниците на каси и на печатачи со бар-код); бипери со прилагодливи тонови и волумен; три програмабилни клучеви
Врати: 1 x делив ПОС порта за USB / RS-232 / IBM RS-485; 3 x USB периферна врата; 2 x периферна врата за RS-232 со напојување; Контролен пункт за блокирање на вратите; врата за посебна скала
Технологија на обработка на слика: Повеќекратна CMOS низа на слики
Осветлување: 640 nm, следено со систем за препознавање на објекти
Читаемост: Сите шест (6) страни
Област на скенирање: покриеност од 720 °
Физички карактеристики

димензии:
- долг скенер и скенер / скала: должина 50,8 см (20 инчи) x ширина 29,2 см (11,5 инчи) x длабочина 10,2 см (4 инчи) x висина 12,7 мм (5 инчи)
- среден долг скенер и скенер: 39,9 см долги (15,7 инчи) x 29,2 см (11,5 инчи) x длабочина 10,2 см (4 инчи) x висина 12,7 мм (5 инчи)
- краток скенер: должина 35,3 cm x ширина 29,2 cm x 11,2 cm должина 10,2 cm x висина 12,7 mm (5 инчи)
тежина:
- долг скенер: 6,9 кг (15,2 кг)
- долги скенер / скали: 8.3 kg (18.3 lbs)
- средно долг скенер: 5,9 kg (13 lbs))
- средно долги скенер / скали: 7,4 кг (16,2 кг)
- краток скенер: 5,4 кг (12 lbs)
Хоризонтално стакло: сафир; вграден лифт со лифтови
Корисничко опкружување

Температура на чување: -40 ° C (-40 ° F) до 70 ° C (158 ° F)
Работна температура: 0 ° C (32 ° F) до 40 ° C (104 ° F)
Влажност: 20% до 95% (без кондензација)
Периферни уреди и додатоци

Скенерот за купувач од купувач (им овозможува на купувачите да преземаат бар код од мобилни телефони и самите кредитни картички и од производи што импулсат да купат)
Покажувачот е видлив за купувачите
Вага

Брошури и поддршка

Категорија: Вградливи