Етикети со лепак кој лесно се одлепува

Категорија: Етикети

Етикетите Vellum или Chrom може да се нарачат со лепак кој лесно се одлепува.

Овој тип на етикети лесно се отсранува од подлогата и не остава траги.

Намена

  • Било каде кога од етикетите се бара долготрајност, со можност на нејзино одстранување без оштетување на подлогата, кога за тоа ќе има потреба.
Категорија: Етикети