Рибони/фолии

Armor термо трансфер рибони - Resin

Armor термо трансфер рибони - Resin

 • Потрошен материјал
 • Рибони/фолии
За најсложените цели постои рибин базиран на смола: AXR.
Armor термо трансфер рибони - Wax/Resin

Armor термо трансфер рибони - Wax/Resin

 • Потрошен материјал
 • Рибони/фолии
Одличен впечаток со лента за восок / смола (восок / смола): APR / APX.
Armor термо трансфер рибони - Wax

Armor термо трансфер рибони - Wax

 • Потрошен материјал
 • Рибони/фолии
Зебрин рибон Wax/Resin - на база восок/смола

Зебрин рибон Wax/Resin - на база восок/смола

 • Потрошен материјал
 • Рибони/фолии
Рибон на база восок/смола наменети се за испис на хартиени, картонски и синтетички етикети изложени на хемикалии и други нестандардни услови на обележување на производот
Зебрин рибон Resin - на база на смола

Зебрин рибон Resin - на база на смола

 • Потрошен материјал
 • Рибони/фолии
Рибоните кои се направени на база на смола даваат најголема отпорност на хемикалии и високи температури. Се користат за испис на етикети составени од синтетички материјали.
Зебрин рибон Wax - на база восок

Зебрин рибон Wax - на база восок

 • Потрошен материјал
 • Рибони/фолии
Зебрин рибон на база восок наменети се за испис на стандардни хартиени етикети (Chrom i Vellum).