Преносни терминали

Прикажи сè производи во категорија
Unitech HT510

Unitech HT510

 • Преносни терминали
 • Windows
Unitech HT510 е совршен податоци колектор за оператори, кои лесно може да се управува со една рака. Таа има дизајн со пространа 3,5-инчен екран и големи копчиња кои овозможуваат лесно ракување со уредот. Со читачи на бар код и читачи на RFID, операторите лесно можат да соберат податоци и значително да ја зголемат оперативната ефикасност со користење. Уредот работи на Microsoft WinCE платформата, која им овозможува на програмерите да го поедностават развојот на софтверот, интегрирањето на операторите и управувањето со податоците во сите системи, обезбедувајќи ја точноста и конзистентноста на сите информации, со значителни заштеди на време и трошоци.  
Unitech PA520

Unitech PA520

 • Преносни терминали
 • Windows
Unitech PA520 е компактна деловна дланка која благодарение на вградената WiFi и Bluetooth конективност, обезбедува сеопфатна безжична комуникациска платформа која обезбедува поврзаност и стабилност при поврзување.  
Zebra MC3200

Zebra MC3200

 • Преносни терминали
 • Windows
Три генерации. Два напредни можности за оперативен систем. Едно решение - лидер во оваа индустрија. Помеѓу два оперативни системи - Android Jelly Bean или Microsoft Embedded Compact 7 - изберете го она што најмногу одговара на вашиот бизнис.  
Handheld Nautiz X8

Handheld Nautiz X8

 • Преносни терминали
 • Windows
Ергономскиот рачен Nautiz X8, лидер на новата генерација на джобни уреди, е опремен со најголемиот и најсветлиот капацитивен екран осетлив на допир во својата класа и без преседан процесорска моќ, поврзување и робустност на теренот.  
Unitech HT682LR (Long Range)

Unitech HT682LR (Long Range)

 • Преносни терминали
 • Windows
Unitech HT682LR (Long Range) е висококвалитетен рачен терминал кој нуди одлични можности и неверојатна читливост на податоците.  
Handheld Nautiz eTicket Pro II

Handheld Nautiz eTicket Pro II

 • Преносни терминали
 • Windows
Комбинирајќи ја врвната мобилност со вистинска функционалност на полето, Nautiz eTicket Pro II е мудар избор за електронско собирање податоци и валидност на картичката.  
Прикажи сè