Android

Прикажи сè производи во категорија
Zebra TC56

Zebra TC56

 • Преносни терминали
 • Android
TC56 е разновиден компјутер со џеб со Андроид Нугат 7.0 и повеќе можности за читање податоци. Вашите теренски тимови сега имаат алатки што им се потребни за попаметна и побрза работа со клиентите. Сите во еден уред кој е создаден со години.
Unitech EA300

Unitech EA300

 • Преносни терминали
 • Android
Unitech EA300 (Android 5.1) е робустен 4-насочен мобилен деловни компјутер кој комбинира безжична комуникација и перформанси за да овозможи ефикасно собирање на податоци. Овој уред нуди разновидни опции за собирање на податоци за да се подобрат нивоата на услуги за различни вертикални намени, како што се малопродажба, управување со инвентар, следење на средствата и помалку потребното складирање.
Zebra TC25

Zebra TC25

 • Преносни терминали
 • Android
Направете го вашиот ден преку доставување, поправка на опрема или обезбедување на услуги - од водоснабдување и електрично до испорака на пакувања, одржување на дворот и друго. Секој ден има толку многу да се направи и толку малку време - и толку многу конкуренти кои ќе се подготвени да им служи на вашите клиенти, ако на работа нема да го заврши доволно брзо. Потребна ви е алатка за да им помогнете на вашиот бизнис да работи побрзо и попаметно - и да запознавате повеќе клиенти на дневна основа. Zebra TC25 ќе ви овозможи. На Zebra TC25 е создадена за бизнис. Дожд, топлина, ладно под, капки и истури ... Овој уред може да се справи со сè. Благодарение на уникатното дополнително напојување, никогаш нема да морате да се грижите за пребрзото полнење на батеријата. Вистинскиот бар-код скенер може во секој момент да го фати речиси секој бар-код во каква било состојба - без таргетирање и без чекање. Сега вашите вработени може да ги скенира делови за да се обезбеди на трошоците за поправка или ставки од вашата цел да се потврди испорака, Ви овозможи да го фати на информации што ви треба да се заштити вашето приходите и квалитетот на услугите кои ќе им обезбеди на клиентите - без додавање на долгорочен процес кој вообичаено се врши со помош на хартија и молив. Исто така постои и DataWedge, слободна вчитани апликации кои можат да и бар кодови директно испрати на оние апликации кои што ги користиме денес - за да не се потребни никакви програмирање или менување на апликации.
Zebra MC3300

Zebra MC3300

 • Преносни терминали
 • Android
Zebra MC3300 го олеснува преминот кон следната генерација во мобилните платформи - Андроид. Истиот оперативен систем што го поттикна светот на потрошувачите сега е дополнително зајакнат за да го покори светот на бизнисот, обезбедувајќи добро докажана мобилна платформа и безбедносна поддршка на која може да се потпрете. Оваа нова генерација на многу успешна Zebrine серија MC3000 нуди се што ви е потребно за да ја стартувате постојната примена на терминал за емулација (TE) веднаш откако ќе стигнете до него. Со овој уред добивате Ivanti Velocity - еден од најпопуларните терминални емулатори, како и тастатура која ви овозможува да ги обезбедите вашите вработени со истото корисничко искуство што го имаат денес. Дополнително, кога е подготвен, екран на допир и Zebra AllTouch TE олеснуваат преминувањето во посовремен екран на допир.
Zebra TC20

Zebra TC20

 • Преносни терминали
 • Android
Земете мал бизнис. Ова значи дека има многу работа што треба да се направи, и многу малку време. За среќа, сега постои достапна нова алатка за малите бизниси, како тебе, за да обезбедите се што ви треба да бидете поуспешни - мобилниот компјутер Zebra TC20.
Casio IT-G400

Casio IT-G400

 • Преносни терминали
 • Android
Робустен и издржлив Андроид лаптоп со екран на допир, Imager со голема брзина, NFC / RFID, GPS, WLAN, LTE WWAN. Рачен терминал со целосен екран на допир за индустријата, малопродажните и услужните дејности Со робустен дизајн и робустен дизајн, професионалните придобивки на CASIO IT-G400 поставија нови стандарди во однос на договорот за купувачи и безбедноста на инвестициите. Исклучената површина и специјалниот облик на последниот дел од единицата гарантираат лесна работа без напор.
Прикажи сè