Преносни терминали

Прикажи сè производи во категорија
Handheld Nautiz X5

Handheld Nautiz X5

 • Преносни терминали
 • Windows
Handheld Nautiz X5 е сестран рачен компјутер кој во мало, но робусно пакување ги обединува водечките перформанси во својата категорија. Nautiz X5 е дизајниран за да обезбеди сè што ви е потребно за оптимално компјутерски перформанси на терен. Со него добивате комплетен пакет ненадминливи можности во уред со робусна надворешност.
Handheld Nautiz X3

Handheld Nautiz X3

 • Преносни терминали
 • Windows
Handheld Nautiz X3 претставува важен исчекор во технологијата на рачните компјутери и тоа не само заради една своја особеност туку и заради ненадминливиот споја на мали димензии и големи перформанси, врвна робусност и извонредни вредности. Nautiz X3 навистина не е сличен на ништо што постои на пазарот.
Handheld Nautiz X1

Handheld Nautiz X1

 • Преносни терминали
 • Windows
Handheld Nautiz X1 совршено спојува паметен телефон и робусен рачен компјутер. Ги надминува сите граници на големина, издржливост и доверливост за на тренеските професионалци и на занесениците кои сакаат да работат на отворено да им им ја понуди проверената робусност на рачните компјутери Nautiz uво вистински паметен телефон кој работи со оперативните системи Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) или Windows Embedded Handheld 6.5.
Handheld Nautiz eTicket Pro

Handheld Nautiz eTicket Pro

 • Преносни терминали
 • Windows
Handheld Nautiz eTicket Pro е сестран рачен компјутер обликуван за платни трансакции и проверка на исправноста. Спојувајќи ја робусноста со малите димензии и водечките перформанси во категоријата, Nautiz eTicket Pro претставува совршен рачен компјутер за наплата во јавниот превоз.
Bluebird Pidion HM50

Bluebird Pidion HM50

 • Преносни терминали
 • Windows
Bluebird Pidion HM50 е робусен деловен рачен компјутер со процесорска сила од 1 GHz, 3,5-инчен VGA LCD во боја, вграден GPS и гласовна и податочна комуникација. Придвижуван од оперативниот систем Windows Embedded 6.5, HM50 на теренските работници им овозможува продуктивност, флексибилност и подвижност, кои им се потребни за својата работа да ја извршат брзо и точно. HM50 добро е прилагоден на потребите на мобилната работна сила на терен која користи програми за прибирање податоци.
Bluebird Pidion HM40

Bluebird Pidion HM40

 • Преносни терминали
 • Windows
Во последната генерација на Pidion рачни компјутери се наоѓа HM40, уред со ниво на заштита IP54, процесор со 1 GHz и меморија од 256 MB RAM/512 MB ROM, што осигурува ефикасна работа на која било програма.
Прикажи сè