Преносни терминали

Прикажи сè производи во категорија
Motorola Symbol MC3100

Motorola Symbol MC3100

  • Преносни терминали
  • Windows
Изградена на успехот на серијата MC3000, нова Motorola серија MC3100 донесува исплатливост и ефикасна мобилност и лесна корисничка употреба за клучни намени во четири ѕида.
Motorola Symbol MC45

Motorola Symbol MC45

  • Преносни терминали
  • Windows
Независно дали имате мал, среден или голем бизнис, работите ли на новорастечки пазар или на вашите теренски работници поправаат опрема, преземаат роба, продаваат или испорачуваат, на сите им е заедничка една работа - ској ден тие се ваша допирна точка со купувачите.
Motorola Symbol ES400

Motorola Symbol ES400

  • Преносни терминали
  • Windows
Дали вашата мобилна работна сила живее во светот во кој информациите, но и можноста да се делува во склад со нив, се шират преку повеќе различни уреди?
Motorola Symbol TC55

Motorola Symbol TC55

  • Преносни терминали
  • Android
За да завршат работа, вашите вработени треба да имаат моќен и доверлив далечински пристап до податоците во реално време.
Motorola Symbol MC40

Motorola Symbol MC40

  • Преносни терминали
  • Android
Овозможете им на своите соработници со помош на рачниот преносен компјутер Motorola Symbol MC40 да пружаат услги кои ќе остават впечаток врз денешните захтевни и технолошки освестени купувачи.
Прикажи сè