Преносни терминали

Прикажи сè производи во категорија
Handheld Nautiz X2

Handheld Nautiz X2

 • Преносни терминали
 • Android
Handheld Nautiz X2 е совршен рачен компјутер за денешната мобилна работна сила. Опремен со способности на ниво на бизнис, може да ги направи сите ваши задачи и да ја издржи целата жестокост на вашата околина. Покрај тоа, тој нуди преносливост, чувство и софистицираност на Андроид паметен телефон. Сето ова - и тоа е за најдобрата вредност на пазарот.
Zebra TC8000

Zebra TC8000

 • Преносни терминали
 • Android
Со својот најсовремен ергономски дизајн и најсовремените иновации за подобрување на иновациите, новиот Zebra TC8000 лаптоп со екран на допир му овозможува на вработениот да го користи секој час работа повеќе часови на продуктивност.  
Zebra TC75x

Zebra TC75x

 • Преносни терминали
 • Android
Вашата работа на терен бара рачни тетратки за пристап до луѓе и информации кои обезбедуваат зголемена ефикасност и подобра услуга за вашите клиенти. Затоа го воведуваме Zebra TC75x, робустен робустен дизајн за кој можете да се потпрете и кој ќе ви помогне да добиете се што е направено секојдневно.  
Bluebird Pidion BM180

Bluebird Pidion BM180

 • Преносни терминали
 • Android
Bluebird Pidion BM180, исто така, има робустен рачен компјутер кој работи со Android 4.2 или Windows Embedded Handheld 8.1. Широкиот спектар на функции што ги нуди го прави идеален уред за употреба во многу работни средини, вклучувајќи и теренски, малопродажни, услужни, здравствени, пазари за широка потрошувачка, за да именуваат само неколку од нив.  
Bluebird Pidion BP30

Bluebird Pidion BP30

 • Преносни терминали
 • Android
Bluebird Pidion BP30 нуди се што ви е потребно за успешно спроведување на работа на терен. Етикетата TankSmith, извонреден индикатор за издржливост, е гаранција дека вашиот BP30 ќе ви служи долг и сигурен внатре и надвор од вашите четири ѕидови на канцеларијата. Постои вграден читач на бар код и поврзување со најбрзата безжична мрежа достапна за складирање на податоци и нивна брза и брза размена. Овој уред е исто така подготвен за MSR и безконтактни апликации. Вашиот тим на професионалци опремен со BP30 ќе направи голем чекор напред за бизнис извонредност.  
Zebra TC70/TC70x

Zebra TC70/TC70x

 • Преносни терминали
 • Android
Без разлика дали вашите вработени поефикасно ја извршуваат работата и им даваат на клиентите уште подобра услуга, им требаат компјутери од бизнис-класа за да можат да комуницираат во реално време и да пристапуваат до информации. Во исто време, тие би сакале да користат уреди кои се толку софистицирани и лесни за употреба како свои кориснички уреди.  
Прикажи сè