Windows

Прикажи сè производи во категорија
Handheld Nautiz X4

Handheld Nautiz X4

 • Преносни терминали
 • Windows
Комбинирајќи извонредна мобилност со вистинска функционалност на полето, робустен рачен компјутер Handheld Nautiz X4 е корисна алатка дизајнирана за теренска работа.  
CASIO IT-9000

CASIO IT-9000

 • Преносни терминали
 • Windows
Запознајте го новиот мултифункционален терминал CASIO IT-9000. Тоа е иновативна комбинација на преносни компјутери и платшни системи, наменети за употреба во движење во голем број деловни области.  
Unitech PA968II

Unitech PA968II

 • Преносни терминали
 • Windows
Unitech PA968II е целосно интегрирана, мултифункционална платформа која нуди високо ниво на мобилност и флексибилност во екстремно кревок случај направен од алуминиумска легура и магнезиум, кој е ергономично дизајниран во исто време.  
Unitech PA692

Unitech PA692

 • Преносни терминали
 • Windows
Unitech PA692 е робустен мобилен компјутер кој ја комбинира најновата 3.75G безжична комуникација и напредни функции за да обезбеди најдобар пренос на податоци во денешното агресивно деловно опкружување.  
Unitech PA690 MCA

Unitech PA690 MCA

 • Преносни терминали
 • Windows
Бидејќи работните перформанси и квалитетот на здравствените стандарди стануваат сè поголеми, болниците и другите медицински средини очајно имаат потреба од најнова технологија за да обезбедат најдобра можна грижа. Кога станува збор за човечки животи, грешките не треба да се случуваат.  
Unitech PA500II

Unitech PA500II

 • Преносни терминали
 • Windows
Unitech PA500II е на ваша услуга! Оваа рачна деловна класа, спакувана во тенок и компактен дизајн, ја нуди целата функционалност. На PA500II импресивно се комбинира со својот издржлив изглед со издржливост и функционалност, што го прави совршен за секоја услуга за малопродажба или услуга.  
Прикажи сè