Windows

Прикажи сè производи во категорија
Bluebird Pidion BIP6000

Bluebird Pidion BIP6000

 • Преносни терминали
 • Windows
Bluebird Pidion BIP6000 е прва серија робусни рачни компјутери на свет во која се вградени четири различни видови RF технологија, вклучувајќи HSDPA, WiFi, Bluetooth и RFID читач (читач на електронски картички) и извонредно се вклопува во мобилно издавање карти во јавен превоз или следење на директна испорака во дуќаните кои продаваат стока за широка потрошувачка.
Bluebird Pidion BIP-1500

Bluebird Pidion BIP-1500

 • Преносни терминали
 • Windows
Bluebird Pidion BIP-1500 е прв 3.5G преносен POS уред на светот со ниво на заштита IP54. Дизајниран за издржи работа во захтевни окружувања и да овозможи целосно сигурни платежни трансакции, BIP-1500 на корисниците им нуди револуционерна интеграција и можности.
Motorola Symbol MC9500

Motorola Symbol MC9500

 • Преносни терминали
 • Windows
Motorola Symbol MC9500-K го подигнува скалилото за првокласни робусни преносни компјутери, спојувајќи ергономичен дизајн и напредни можности за да се поддржат најзахтевните барања на терен.
Motorola Symbol MC9190G

Motorola Symbol MC9190G

 • Преносни терминали
 • Windows
Припадник на многу успешната серија MC9000, Motorola Symbol MC9190 на вашите работници им нуди можности за обработка на инофрмациите и согласно со тоа да дејствуваат брзо и прецизно, дури и во најзахтевните окружувања.
Motorola Symbol MC9200

Motorola Symbol MC9200

 • Преносни терминали
 • Windows
Робусниот преносен компјутер Motorola Symbol MC9200 спаѓа во следната генерација златен стандард за мобилност, водечки во индустријата.
Motorola Symbol MC75A

Motorola Symbol MC75A

 • Преносни терминали
 • Windows
Motorola Symbol MC75A, еден од најквалитетните деловни дигитални помошници, нуди во робусен облик, проверен на терен, повеќе можности и поголема функционалност од кој било друг уред од својата класа.
Прикажи сè