Windows

Прикажи сè производи во категорија

Intermec CK3R

 • Преносни терминали
 • Windows
Handheld Nautiz X7

Handheld Nautiz X7

 • Преносни терминали
 • Windows
Handheld Nautiz X7 претставува пример за развој на рачни компјутери. Опремен со иновативна и напредна технологија, тој со својот спој на сила, функционалност и робусност надминува сè друго на пазарот. Nautiz X7 може за вас да изврши сè што е потребно - дури и некои работи за кои можеби не сте знаеле дека би можеле да ги извршите.
Handheld Nautiz X5

Handheld Nautiz X5

 • Преносни терминали
 • Windows
Handheld Nautiz X5 е сестран рачен компјутер кој во мало, но робусно пакување ги обединува водечките перформанси во својата категорија. Nautiz X5 е дизајниран за да обезбеди сè што ви е потребно за оптимално компјутерски перформанси на терен. Со него добивате комплетен пакет ненадминливи можности во уред со робусна надворешност.
Handheld Nautiz X3

Handheld Nautiz X3

 • Преносни терминали
 • Windows
Handheld Nautiz X3 претставува важен исчекор во технологијата на рачните компјутери и тоа не само заради една своја особеност туку и заради ненадминливиот споја на мали димензии и големи перформанси, врвна робусност и извонредни вредности. Nautiz X3 навистина не е сличен на ништо што постои на пазарот.
Handheld Nautiz X1

Handheld Nautiz X1

 • Преносни терминали
 • Windows
Handheld Nautiz X1 совршено спојува паметен телефон и робусен рачен компјутер. Ги надминува сите граници на големина, издржливост и доверливост за на тренеските професионалци и на занесениците кои сакаат да работат на отворено да им им ја понуди проверената робусност на рачните компјутери Nautiz uво вистински паметен телефон кој работи со оперативните системи Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) или Windows Embedded Handheld 6.5.
Handheld Nautiz eTicket Pro

Handheld Nautiz eTicket Pro

 • Преносни терминали
 • Windows
Handheld Nautiz eTicket Pro е сестран рачен компјутер обликуван за платни трансакции и проверка на исправноста. Спојувајќи ја робусноста со малите димензии и водечките перформанси во категоријата, Nautiz eTicket Pro претставува совршен рачен компјутер за наплата во јавниот превоз.
Прикажи сè