Windows

Прикажи сè производи во категорија
Bluebird Pidion HM50

Bluebird Pidion HM50

 • Преносни терминали
 • Windows
Bluebird Pidion HM50 е робусен деловен рачен компјутер со процесорска сила од 1 GHz, 3,5-инчен VGA LCD во боја, вграден GPS и гласовна и податочна комуникација. Придвижуван од оперативниот систем Windows Embedded 6.5, HM50 на теренските работници им овозможува продуктивност, флексибилност и подвижност, кои им се потребни за својата работа да ја извршат брзо и точно. HM50 добро е прилагоден на потребите на мобилната работна сила на терен која користи програми за прибирање податоци.
Bluebird Pidion HM40

Bluebird Pidion HM40

 • Преносни терминали
 • Windows
Во последната генерација на Pidion рачни компјутери се наоѓа HM40, уред со ниво на заштита IP54, процесор со 1 GHz и меморија од 256 MB RAM/512 MB ROM, што осигурува ефикасна работа на која било програма.
Bluebird Pidion BIP6000

Bluebird Pidion BIP6000

 • Преносни терминали
 • Windows
Bluebird Pidion BIP6000 е прва серија робусни рачни компјутери на свет во која се вградени четири различни видови RF технологија, вклучувајќи HSDPA, WiFi, Bluetooth и RFID читач (читач на електронски картички) и извонредно се вклопува во мобилно издавање карти во јавен превоз или следење на директна испорака во дуќаните кои продаваат стока за широка потрошувачка.
Bluebird Pidion BIP-1500

Bluebird Pidion BIP-1500

 • Преносни терминали
 • Windows
Bluebird Pidion BIP-1500 е прв 3.5G преносен POS уред на светот со ниво на заштита IP54. Дизајниран за издржи работа во захтевни окружувања и да овозможи целосно сигурни платежни трансакции, BIP-1500 на корисниците им нуди револуционерна интеграција и можности.
Motorola Symbol MC9500

Motorola Symbol MC9500

 • Преносни терминали
 • Windows
Motorola Symbol MC9500-K го подигнува скалилото за првокласни робусни преносни компјутери, спојувајќи ергономичен дизајн и напредни можности за да се поддржат најзахтевните барања на терен.
Motorola Symbol MC9190G

Motorola Symbol MC9190G

 • Преносни терминали
 • Windows
Припадник на многу успешната серија MC9000, Motorola Symbol MC9190 на вашите работници им нуди можности за обработка на инофрмациите и согласно со тоа да дејствуваат брзо и прецизно, дури и во најзахтевните окружувања.
Прикажи сè