Windows

Прикажи сè производи во категорија
Motorola Symbol MC9200

Motorola Symbol MC9200

 • Преносни терминали
 • Windows
Робусниот преносен компјутер Motorola Symbol MC9200 спаѓа во следната генерација златен стандард за мобилност, водечки во индустријата.
Motorola Symbol MC75A

Motorola Symbol MC75A

 • Преносни терминали
 • Windows
Motorola Symbol MC75A, еден од најквалитетните деловни дигитални помошници, нуди во робусен облик, проверен на терен, повеќе можности и поголема функционалност од кој било друг уред од својата класа.
Motorola Symbol MC67

Motorola Symbol MC67

 • Преносни терминали
 • Windows
Дајте им на своите теренски работници алатка со која ќе работат побрзо и поефикасно - робусниот Motorola Symbol MC67.
Motorola Symbol MC65

Motorola Symbol MC65

 • Преносни терминали
 • Windows
Овозможете им на своите работници алатки кои им се потребни за да ја завршат работата на вистинскиот начин - и тоа веднаш, со Motorolа Symbol MC65.
Motorola Symbol MC55

Motorola Symbol MC55

 • Преносни терминали
 • Windows
Овозможете им на менаџерите и извршителите сè што им е потребно за веднаш да преземат акција, каде и да се наоѓаат.
Intermec CS40

Intermec CS40

 • Преносни терминали
 • Windows
Intermec CS40 е посебно дизајниран за професионалци на терен на кои им е потребна продуктивност и доверливост кои ги надминуваат можностите на паметните телефони.
Прикажи сè