Windows

Прикажи сè производи во категорија
Intermec CN51

Intermec CN51

  • Преносни терминали
  • Windows
Кога работата бара подвижна и добро информирана мобилна работна сила со овластувања, секогаш е паметна идејата во раце да им се дадат флексибилни, повеќенаменски технолошки алатки.
Motorola Symbol MC2100

Motorola Symbol MC2100

  • Преносни терминали
  • Windows
Од продажен салон до магацински простории, серијата преносни компјутери Motorola Symbol MC2100 поседува сè што е потребно за автоматизирано зачувување на податоците за стоката - по пристапна цена.
Motorola Symbol MC3100

Motorola Symbol MC3100

  • Преносни терминали
  • Windows
Изградена на успехот на серијата MC3000, нова Motorola серија MC3100 донесува исплатливост и ефикасна мобилност и лесна корисничка употреба за клучни намени во четири ѕида.
Motorola Symbol MC45

Motorola Symbol MC45

  • Преносни терминали
  • Windows
Независно дали имате мал, среден или голем бизнис, работите ли на новорастечки пазар или на вашите теренски работници поправаат опрема, преземаат роба, продаваат или испорачуваат, на сите им е заедничка една работа - ској ден тие се ваша допирна точка со купувачите.
Motorola Symbol ES400

Motorola Symbol ES400

  • Преносни терминали
  • Windows
Дали вашата мобилна работна сила живее во светот во кој информациите, но и можноста да се делува во склад со нив, се шират преку повеќе различни уреди?
Прикажи сè