Unitech HT510

Категорија: Windows
Unitech HT510 е совршен податоци колектор за оператори, кои лесно може да се управува со една рака. Таа има дизајн со пространа 3,5-инчен екран и големи копчиња кои овозможуваат лесно ракување со уредот. Со читачи на бар код и читачи на RFID, операторите лесно можат да соберат податоци и значително да ја зголемат оперативната ефикасност со користење. Уредот работи на Microsoft WinCE платформата, која им овозможува на програмерите да го поедностават развојот на софтверот, интегрирањето на операторите и управувањето со податоците во сите системи, обезбедувајќи ја точноста и конзистентноста на сите информации, со значителни заштеди на време и трошоци.
 
Рентабилно дизајнираниот Unitech HT510 е погоден за работа во средини кои бараат големи барања, тој може да издржи повеќе падови на бетон од 1,5 метри (слободен пад на шест страни) и е опремен со IP65 заштита од вода и прашина. Овој уред, исто така, нуди голем број практични додатоци за ефикасно зголемување на леснотијата на работење и севкупната продуктивност. Стандардниот мобилен терминал доаѓа со батерија на полнење, USB стик, USB кабел и моќ. Рачка со глушец е опција. Главни карактеристики на уредот Оперативен систем: Windows CE 6.0 Pro Голем 3,5-инчен екран, големи копчиња, лесни за употреба со еден рака Степен на заштита IP65 и отпорност на повеќе падови на бетон со висина од 1,5 метри Интегрирани безжични технологии Bluetooth, WLAN и WWAN 3G Повеќе опции за декодирање за да се исполнат различни барања (опционално 1D / 2D / UHF)
 

Поврзани производи

Спецификации

перформанси

Процесор: 1GHz
Меморија: 4 GB ROM, 512 MB RAM меморија
Оперативен систем: Windows CE 6.0 Pro
Батерија: 3.8 V, 4500mAh
Екран: 3.5-инчен, QVGA, 240 x 320, екран во боја со екран на допир со осветлување
Тастатура: 32 копчиња; големи нумерички, функционални клучеви
Комуникација: USB 1.1, мини USB; WLAN IEEE 802.11 b / g / n; Bluetooth 2.1 + EDR; WWAN (опционално) GSM 900 MHz, 1800 MHz, WCDMA 900/2100 MHz
Звук: микрофон; звучник, конектор за слушалки
Камера / камера: 5 мегапиксели со автоматски фокус и блиц
RFID читач (опционално): ISO180006B & C UHF декодер
Физички карактеристики

Димензии: 19,2 cm должина x 7,38 cm ширина x 3 cm висина
Тежина: 385g со батерија
Корисничко опкружување

Температура на складирање: -20 ° C до 70 ° C
Работна температура: -10 ° C до 50 ° C
Влажност: 5% до 95% не-кондензирана релативна влажност
IP ниво на заштита: IP65
Отпорност на пад: 1,5 m (5 стапки)
Додатоци

Полнач со 4 приклучоци
Зафат на рачката што може да се прицврсти на земјата
Дополнителна батерија
Стилус молив
Случај на ремен

Брошури и поддршка

Категорија: Windows