Unitech HT682

Категорија: Windows
Unitech HT682 е висококвалитетен рачен терминал кој нуди одлични карактеристики, што го прави погоден за широк спектар на апликации во производство, малопродажба, складирање и логистика.
 
Дизајниран за најпребирливите работни средини, овој уред гарантира сигурност и флексибилност што ви е потребно да ја зголемите продуктивноста и ефикасноста за сите намени за кои е потребно собирање податоци.
 

Спецификации


перформанси Процесор: TI OMAP AM3703, 800 MHz Меморија: SDRAM 512 MB, Flash ROM 512 MB Слот за мемориска експанзија: поддржува мемориски картички SD / SDHC до 32GB Оперативен систем: Windows Embedded Compact Professional 6.0 R3 Екран: 2.8 инчи, QVGA, TFT екран во боја, transflective, екран на допир и осветлување 22 тастатура со нумеричко копче и четиринасочна тастатура Комуникација: USB V2.0 клиент, домаќин; W - CXv4 уверение Самитот Радио 802.11a / b / g / n, WEP, WPA, WPA2, WEP RC4 алгоритам, TKIP, AES Rijndael алгоритам, статички (40-битна и 128-bit), на пред-споделени клуч (PSK ), динамична EAP-брз, EAP-TLS, EAP-TTLS, PEAP-ГТЦ; Bluetooth 2.1 + EDR Извор на енергија: главната батерија - 14 Wh, 3.7V @ 2200 mAh или 14,8 Wh, 3.7V @ 4000 mAh; траење на батеријата до 72 часа Звук: моно звучник, 90 dB на растојание од 10 cm Физички карактеристики Димензии: приближно 170 mm x 55 mm x 30 mm Тежина: 310 g (со стандардна батерија) Корисничко опкружување Температура на чување: -20 ° C (-40 ° F) до 60 ° C (140 ° F) Работна температура: -10 ° C (14 ° F) до 50 ° C (122 ° F) Влажност: 5% до 95% не-кондензирана релативна влажност IP ниво на заштита: IP65 Отпорност да падне: од височина од 1,8 метри (5.9 стапки) Додатоци USB слот со еден слот Полнач со 4 приклучоци USB комуникациски кабел со полнач Стандардна батерија 2200 mAh Дополнителна батерија 4000 mAh Адаптер за напојување со универзални конектори Gungrip лост

Брошури и поддршка

Категорија: Windows