Unitech HT682LR (Long Range)

Категорија: Windows
Unitech HT682LR (Long Range) е висококвалитетен рачен терминал кој нуди одлични можности и неверојатна читливост на податоците.
 
Опремен со високофреквентна 2D блиска далечинска камера која се чита во сите правци, Unitech HT682LR обезбедува сигурност и флексибилност, што е од суштинско значење за зголемување на продуктивноста и ефикасноста за сите намени во кои собирате податоци. Дизајниран за најсложените работни средини, овој уред е погоден за широк спектар на намени, особено во трговијата на мало, складирање и логистика. Unitech HT682LR нуди напредна способност да чита податоци во однос на точноста, флексибилноста и растојанието. Со својот далечински опсег на читање од далечина од 4 до 5 метри, оваа област за читање на 2D површина овозможува поефикасно, бидејќи ви овозможува да направите сè од вашиот виљушкар без да го оставите.

Спецификации

Vudu dashboardVudu contentVudu кориснициВуду систем
Вуду содржина на info-code.comЛоки: [email protected]Одличен контентМатериалСлучајВидењето на видеотоИзгледање на статиитеНова статијаВален дизајнер
Основни податоци Член слика
Затвори прозорец
Наслов на член: "Unitech HT682LR (голем опсег)"

Примарен атрибут

  
Код на производ:

Цена за акција:

Детална спецификација:

Патека: p »силна
Листа на цели:

 ...

 ...

 ...

 ...

 ...

 ...

 ...

 ...

 ...

Листа на индустрии:

 ...

 ...

 ...

 ...

 ...

 ...

 ...

 ...

 ...

Сертификација Ница етикета платина:
Партнери сертифицирани од Zebra Premier:
Сертификација Сертификат за Зебра Сервисот:
Сертификација Зебра Број на печатач:
Сертификација Зебра снабдува:
Сертификација Зебра Мобилни Принтери:
Сертификација Зебра етикета печатари:
Објавете ги контролите
Преглед Статус на статијата: уредување на уредување Датум на објавување: 12.03.2014. @ 16:10 часот уредување бришење
Копирај controlsClose прозорец
Копирај го овој напис: уреди
Копирајте ја оваа содржина поврзани со содржината: уреди
Заклучи controlClose прозорец
Заклучи сопственик: [email protected]
излез
Прозорец за ReminderClose
(0) Фељтони (0) Датотеки (1) Видео (0) Прилагодени полиња (1)
ВРАЌА НА ВРВО
Рамка за контрола на содржината на Нивас Вуду
Vudu Content Control v9 | Рамка за управување со содржини
Крајната во CMS и технологијата за контрола на умот.
Copyright © 2004-2018 Нивас

Брошури и поддршка

Категорија: Windows