Unitech PA520

Категорија: Windows
Unitech PA520 е компактна деловна дланка која благодарение на вградената WiFi и Bluetooth конективност, обезбедува сеопфатна безжична комуникациска платформа која обезбедува поврзаност и стабилност при поврзување.
 
Опремен со 1D / 2D imager, RFID читач, NFC и Microsoft Windows Handheld 6.5 оперативен систем, овој компактен и издржлив уред е дизајниран да обезбеди секојдневна поддршка за мобилна работна сила во автоматизирани продажни и теренски операции. Unitech PA520 совршено се вклопува во рацете на корисникот. Со само 220 грама, овој лесен, компактен рачен уред не е лесен за употреба само за еден вработен, туку и доволно мал за да се вклопи во џебот. Операторот со екран на допир од 3,5 инчи обезбедува јасен преглед и ергономска алфанумеричка тастатура за лесен внес на податоци. Опремен со повеќекратно скенирање, овој уред може да чита 1D / 2D бар кодови и RFID тагови - дури и кога кодовите се слабо испечатени. Сите овие врвни карактеристики го прават Unitech PA520 идеална деловна алатка за секој корисник.
 

Поврзани производи

Спецификации


перформанси Процесор: TI AM3703 800 MHz Меморија: 512 MB мобилен DDR RAM, 512 MB NAND Flash Слот за експанзија на меморија: SD тип, поддржува SDHC до 32 GB Оперативен систем: оперативен систем Microsoft Windows Handheld 6.5 Classic Екран: 3.5-инчен, рамно, капацитивен мулти-екран, TFT LCD VGA 480 x 640 Тастатура: Нумеричка тастатура со 22 копчиња и екстра 2 странични копчиња за да се изврши скенирање Комуникација: Надворешно складирање - Поддржува MicroSD мемориски картички до 32 GB; USB 2.0 клиент и домаќин; WLAN IEEE 802.11 a / b / g / n Самит радио сертифициран за CCX (Cisco компатибилни екстензии), верзија 4; Bluetooth 2.1 + EDR Извор на енергија: батерија - 8.9 Wh, 3.7 V @ 2400 mAh; резервна батерија - Ni-Mh која поддржува 2 часа дополнителна работа Звук: Звучник 1 W, 85 dB на 10 cm Светлосен индикатор: двонасочна LED - зелена (целосно наполнета), црвена (податоци за полнење и читање) Читач на бар код: 1D ласерски или 2D сликар Физички карактеристики Димензии: 125,9 mm должина x 76 mm ширина x 25 mm висина Тежина: 220 g (со батерија) Корисничко опкружување Температура на чување: -20 ° C (-4 ° F) до 60 ° C (140 ° F) Работна температура: 0 ° C (32 ° F) до 50 ° C (122 ° F) Температура на полнење: 0 ° C (32 ° F) до 40 ° C (104 ° F) Влажност: 5% до 95% не-кондензирана релативна влажност Отпорност да се намали: од висина од 1 m (3,2 стапки) до бетон Додатоци USB држач со полнач за батерии USB комуникациски кабел со полнач Главна батерија 2400 mAh Адаптер за напојување

Брошури и поддршка

Категорија: Windows