Десктоп

Прикажи сè производи во категорија
Zebra TLP2844

Zebra TLP2844

 • Принтери за бар код
 • Десктоп
Овој модел на печатач веќе не е произведен. Наместо тоа, можеме да ви понудиме еден од моделите подолу. Дата на завршување на производството: 30 септември 2012 година Модел за замена: Зебра GC420t
Zebra LP2844

Zebra LP2844

 • Принтери за бар код
 • Десктоп
Овој модел на печатач веќе не е произведен. Наместо тоа, можеме да ви понудиме еден од моделите подолу. Дата на завршување на производството: 30 септември 2012 година Модел за замена: Зебра GC420d
Zebra ZD500/ZD500R

Zebra ZD500/ZD500R

 • Принтери за бар код
 • Десктоп
Zebra ZD500 е компактен уред со карактеристики кои гарантираат врвна изведба која нуди висококвалитетно печатење со висока резолуција и четиринасочно поврзување. Овој Link-OS платформа печатач е лесно да се интегрираат, управуваат и одржуваат од било каде.  
Zebra ZD410

Zebra ZD410

 • Принтери за бар код
 • Десктоп
Добијте ултра компактен, директен термички печатач Zebra ZD410 и ќе ви овозможи со брзина и сигурност на етикети за печатење дури и во најкористените деловни простории. Иако овој модел е мал, неговата деловна функционалност е одлична.  
Zebra ZD420

Zebra ZD420

 • Принтери за бар код
 • Десктоп
Ако ви треба брз 4-инчен лесен-за-користење, лесен-за-користење, лесен-за-користење и лесен-за-користење етикет печатач, изберете вашиот лидер во класата - Zebra ZD420. Ова е модел на печатач во кој прилагодливоста, леснотијата на користење и одржување се подеднакво важни.  
Zebra ZD420t

Zebra ZD420t

 • Принтери за бар код
 • Десктоп
Ако ви треба брз 4-инчен, лесен за користење, лесен за користење, лесен за управување и за одржување печатач, изберете лидер класа - Zebra ZD420t.  
Прикажи сè