Heavy duty

Прикажи сè производи во категорија
Zebra 220XiIII Plus

Zebra 220XiIII Plus

 • Принтери за бар код
 • Heavy duty
Овој модел на печатач веќе не е произведен. Наместо тоа, можеме да ви понудиме еден од моделите подолу. Дата на завршување на производството: 30 април 2010 година Заменски модел: Зебра 220Xi4
Zebra 170XiIII Plus

Zebra 170XiIII Plus

 • Принтери за бар код
 • Heavy duty
Овој модел на печатач веќе не е произведен. Наместо тоа, можеме да ви понудиме еден од моделите подолу. Дата на завршување на производството: 30 април 2010 година Заменски модел: Зебра 170Xi4
Zebra ZT610

Zebra ZT610

 • Принтери за бар код
 • Heavy duty
Исклучителни денес, подготвени за утре, изградени за иднината. Со цел непречено да се одвиваат критичните деловни операции, потребни се индустриски системи за печатење со високи перформанси кои можат да издржат испити и физички и технолошки. Zebrin Модел ZT610 го подобрува наследството на своите претходници на серија на Xi-серии кои нудат оперативна видливост, контрола и прилагодливост на новата генерација за да ги задоволат потребите што постојано се зголемуваат со издржливо издржливост и 24-часовна сигурност сите седум дена во неделата што очекувате од Зебра
Zebra ZT620

Zebra ZT620

 • Принтери за бар код
 • Heavy duty
Zebrin Модел ZT620 го подобрува наследството на својот претходник 170Xi4 - нуди оперативна видливост, контрола и адаптибилност на новата генерација за да ги задоволи потребите што постојано се зголемуваат со издржливо издржливост и 24-часовна сигурност за сите седум дена во неделата - што очекувате од Зебрас .  
Zebra 140XiIII Plus

Zebra 140XiIII Plus

 • Принтери за бар код
 • Heavy duty
Овој модел веќе не се произведува. Наместо него можеме да ви понудиме некој од подолунаведените модели.
Zebra 110XiIII Plus

Zebra 110XiIII Plus

 • Принтери за бар код
 • Heavy duty
Овој модел веќе не се произведува. Наместо него можеме да ви понудиме некој од подолунаведените модели.
Прикажи сè