Индустриски

Zebra ZT230

Zebra ZT230

  • Принтери за бар код
  • Индустриски
Почитувајќи ги исцрпните повратни информации од корисниците, чекорејќи по светлите патеки на водечките во нашата индустрија Stripe и S4M принтери, Zebra создаде нова серија принтери ZT200.
Zebra ZT220

Zebra ZT220

  • Принтери за бар код
  • Индустриски
Осмислени да бидат лесни за употреба, принтерите од серијата ZT200 нудат доверливо печатење за широк распон намени.
Zebra ZM600

Zebra ZM600

  • Принтери за бар код
  • Индустриски
Зголемете ја ефикасноста со помош на баркод принтерите со ненадмилива доверливост и пропусна моќ за извршување задачи во захтевни икружувања.
Zebra ZM400

Zebra ZM400

  • Принтери за бар код
  • Индустриски
Направете го управувањето со магацин или инвентар уште поефикасно со принтерите од серијата Z.
Zebra 105SL Plus

Zebra 105SL Plus

  • Принтери за бар код
  • Индустриски
Идеални за економичен испис со високи перформанси во целост направени од метал, принтерите 105SL Plus обезбедувааат сигруност и издржливост на испис и при најзахтевни намени.