Zebra 105SL

Категорија: Индустриски
Овој модел на печатач веќе не е произведен. Наместо тоа, можеме да ви понудиме еден од моделите подолу. Датум на производство: 30.06.2013 Замена модел: Зебра 105SL Плус
Категорија: Индустриски