Zebra ZM600

Категорија: Индустриски

Зголемете ја ефикасноста со помош на баркод принтерите со ненадмилива доверливост и пропусна моќ за извршување задачи во захтевни икружувања.

Намена

 • Следење работни процеси
 • Прием/испорака
 • Инфо етикети
 • Следење лабораториски наоди

Индустрија

 • Јавна админситрација
 • Магацини
 • Производство
 • Логистика

Спецификации

 • Ширина на испис: 168 mm (6,6 инчи)
 • Должина на испис: 203 dpi: 2,591 mm (102 инчи), 300 dpi (опција): 1,143 mm (45 инчи)
 • Брзина на испис: 203 dpi: 254 mm (10 инчи) во секунда, 300 dpi: 203 mm (8 инчи) во секунда

Карактеристики на медиум за испис

 • Ширина на медиум: од 51 mm (2 инчи) до 171 mm (6,75 инчи) или 178 mm (7 инчи)
 • Должина на медиум: до 991 mm (39 инчи)
 • Дебелина на медиум: од 0,058 mm (0,0023 инчи) до 0,25 mm (0,01 инч)
 • Дијаметар на ролна: до 203 mm (8 инчи)
 • Дијаметар на носач на ролна: 76 mm (3 инчи)
 • Типови медиум: континуирана лента, континуирана лента со црна линија во позадина, медиум превиткан во цик-цак, перфориран медиум

Карактеристики на рибон

 • Надворешен дијаметар: 81,3 mm (3,2 инчи)
 • Стандардна должина: 450 m (1476 стапки)
 • Однос: 3:1 (ролна етикети во однос на рибон)
 • Ширина на рибон: од 51 mm (2 инчи) до 174 mm (6,85 инчи)
 • Тип на рибон: мастило однадвор
 • Внатрешен дијаметар на носач на рибон: 25,4 mm (1 инч)

Физички карактеристики

 • Ширина: 341 mm (13,4 инчи)
 • Висина: 338 mm (13,3 инчи)
 • Длабина: 475 mm (18,7 инчи)
 • Тежина: 16 kg (34,7 lbs)

Брошури и поддршка

Категорија: Индустриски