Киоск

Zebra TTP8200

Zebra TTP8200

 • Принтери за бар код
 • Киоск
Робусните термални киоск принтери од серијата TTP 8000 печатат по потреба и на хартија A4 формат или на писма.
Zebra TTP7000

Zebra TTP7000

 • Принтери за бар код
 • Киоск
Овој сенаменски киоск принтер ќе ви овозможи автоматски испис на разни сметки и други документи дури и во најтешки услови на работа.
Zebra TTP2100

Zebra TTP2100

 • Принтери за бар код
 • Киоск
Овие киоск принтери со мали димензии и незахтевни за одржување на вашите клиенти им заштедуваат време со тоа што за кратко време можат да отпечатат голем број на карти, билети, ознаки и пропусница за багаж, ATB1 билет за товарење и многу повеќе.
Zebra TTP2000

Zebra TTP2000

 • Принтери за бар код
 • Киоск
Зголемете го задоволството на купувачот - овозможете им со леснотија да ги печатат брендираните сметки, купони, гратис-бонови, листата за купување и останатите производи со овие киоск принтери.
Zebra KR403

Zebra KR403

 • Принтери за бар код
 • Киоск
Зголемете го задоволството на купувачите и искористеноста, а истовремено смалете ги трошоците и потребата за одржување со помош на киоск принтерите за печатење сметки кои нудат извонреден квалитет на испис, проширени сетови за баркодирање, TCP/IP и разни други подобрувања.
Zebra KR203

Zebra KR203

 • Принтери за бар код
 • Киоск
Совршени за многу примени на различни места каде има самопослужување, вклучувајќи бензински пумпи, киоск принтерите од серијата KR200 се со пристапна цена, лесно може да се постават каде било и потребно им е помалку одржување отколку на другите поскапи кисок принтери.