Zebra TTP2000

Категорија: Киоск

Зголемете го задоволството на купувачот - овозможете им со леснотија да ги печатат брендираните сметки, купони, гратис-бонови, листата за купување и останатите производи со овие киоск принтери.

Се одликуваат со мали димензии, широка палета на етикети кои се користат како и бројни можности за конфигурирање.

Намена

 • Карти за товарење
 • Означување багаж
 • Влезници
 • Сметки

Индустрија

 • Јавна администрација
 • Здравство
 • Малопродажба
 • Производство

Спецификации

 • Директен тремален испис
 • Систем за приказ на испишаната сметка со детектор на повлекување
 • функција на вовлекување и задржување
 • Сечач
 • Автоматско полнење со медиум/li>
 • флексибилност при поставувањемедиум

Спецификации на испис

 • Резолуција: 203 dpi (8 точки/mm)
 • Ширина на испис: 58 mm (2,3 инчи), 60 mm (2,4 инчи), 80 mm (3,1 инч), 82,5 mm (3,3 инчи)
 • Должина на испис: од 70 mm (2,75 инчи) до 600 mm (23,6 инчи)
 • Брзина на испис: 150 mm (5,9 инчи) во секунда

Карактеристики на медиум за испис

 • Надворешен дијаметар на ролна: до 250 mm (9,8 инчи)
 • Дијаметар на носач на ролна: 25 mm (1 инч)
 • Дебелина на медиум: од 0,054 mm (0,002 инчи) до 0,1 mm (0,004 инчи)
 • Тип на медиум: медиум превиткан во цик-цак, медиум во ролна

Работни карактеристики
Работна температура:

 • Директно термално: од 0° C (32° F) до 50° C (122° F)
 • Директно термално - температура на чување: од 0° C (32° F) до 50° C (122° F)
 • Отпорност на влага при работа: од 35% до 75% некондензирана релативна влажност

Физички карактеристики

 • Ширина: 107 mm (4,2 инчи)
 • Висина: 68 mm (2,7 инчи)
 • Длабина: 144 mm (5,7 инчи)
 • Тежина: 1,1 kg (2,4 lbs)

Комуникација и приклучоци

 • Сериски TTP 2010 RS-232
 • Паралелен TTP 2020
 • TTP 2030 USB
 • Windows 2000, XP, Server 2003, OPOS

Брошури и поддршка

Категорија: Киоск