Zebra TTP2100

Категорија: Киоск

Овие киоск принтери со мали димензии и незахтевни за одржување на вашите клиенти им заштедуваат време со тоа што за кратко време можат да отпечатат голем број на карти, билети, ознаки и пропусница за багаж, ATB1 билет за товарење и многу повеќе.

 • во самопослужување помагаат при скратувањето на чекањето
 • киоск принтерите се лесни за одржување и гарантираат сигурна работа без застои во работата

Намена

 • Карти за товарење
 • Обележување багаж
 • Влезници
 • Сметки

Индустрија

 • Јавна администрација
 • Здравство
 • Малопродажба
 • Производство

Спецификации

 • Сериски RS-232 приклучок
 • USB приклучок
 • 2-D баркодирање
 • Сензори за етикети: немање хартија, влез за надворешен сензор за немање хартија
 • Печати ATB1 карти за товарење, ознаки за багаж и влезници

Спецификации на испис

 • Резолуција: 203 dpi (8 точки/mm)
 • Ширина на испис: 54 mm (2,1 инч) - за големина на кредитна картичка, 82,5 mm (3,3 инчи) - за медиуми со ATB1 големина
 • Должина на испис: 600 mm (23,6 инчи)
 • Брзина на испис: 150 mm (5,9 инчи) во секунда

Карактеристики на медиум за испис

 • Надворешен дијаметар на ролна: do 250 mm (9,8 инчи)
 • Дијаметар на носач на ролна: 76 mm (3 инчи)
 • Дебелина на медиум: од 0,11 mm (0,004 инчи) до 0,26 mm (0,01 инч) за хартија со ширина од 54 mm (2,1 инч)
 • Типови на медиум: медиум превиткан во цик-цак, медиум во ролна

Работни карактеристики
Работна температура:

 • Директно термално: од 0° C (32° F) до 50° C (122° F)
 • Директно термално - температура на чување: од -10° C (14° F) до 50° C (122° F)
 • Отпорност на влага при работа: од 35% до 75% некондензирана релативна влажност

Физички карактеристики

 • Ширина: 107 mm (4,2 инчи) - вграден, 117 mm (4,5 инчи) - на биро
 • Висина: 71 mm (2,8 инчи) - вграден, 85 mm (3,1 инч) - на биро
 • Длабина: 127 mm (5 инчи) - вграден, 137 mm (7,1 инч) - на биро
 • Тежина: 1,2 kg (2,6 lbs) - вграден, 1,4 kg (3,1 lbs) - на биро

Опции

 • водилка за хартија за медиуми со ширина 51, 54, 60, 66, 80 i 82,5 mm
 • Носач на медиуми
 • Сензор за немање хартија со 300 mm кабел
 • Надворешна фиока

Комуникација и приклучоци

 • Сериски RS-232
 • Windows 2000, XP, Server 2003, OPOS

Брошури и поддршка

Категорија: Киоск