Zebra TTP7000

Категорија: Киоск

Овој сенаменски киоск принтер ќе ви овозможи автоматски испис на разни сметки и други документи дури и во најтешки услови на работа.

На него можете да сметата во околини кои се крајно ладни или топли или пак каде има зачестена промена на температурата.

 • големиот капацитет на ролната со етикети гарантира најниски трошоци за одржување
 • зголемете го угледот на својата трговска марка со испис на сметки украсени со захтевна графика и дополнителни можности

Намена

 • КАрти за товарење
 • Обележување багаж
 • Влезници
 • Сметки

Индустрија

 • Јавна администрација
 • Здравство
 • Малопродажба
 • Производство

Спецификации

 • Директен термален испис
 • USB приклучок
 • Заштита против гужвање
 • Сечач
 • Детектор за повлекување медиум
 • Различни ширини за испис

Спецификации за испис

 • Резолуција: 203 dpi (8 точки/mm)
 • Ширина на испис: 72 mm (2,8 инчи) - TTP7030/80, 104 mm (4,1 инч) - TTP7030/112

Карактеристики на медиум за испис

 • Ширина на медиум: 80 mm (3,15 инчи) x 112 mm (4,4 инчи)
 • Дебелина на медиум: од 0,054 mm (0,002 инчи) до 0,1 mm (0,005 инч)
 • Надворешен дијаметар на ролна: до 250 mm (9,8 инчи)
 • Дијаметар на носач на ролна: 25 mm (1 инч)
 • Тип на медиуми: медиуми превиткани на цик-цак, медиум во ролна

Работни карактеристики
Работна температура:

 • Директно термално: од -5° C (23° F) до 40° C (104° F)
 • Директно термално - температура на чување: од -10° C (14° F) до 50° C (122° F)
 • Отпорност на влага при работа: од 35% до 75% некондензирана релативна влажност

Физички карактеристики

 • Ширина: 129 mm (5,1 инч) - TTP 7030/80, 161 mm (6,3 инчи) - TTP 7030/112
 • Висина: 141 mm (5,6 инчи) - TTP 7030/80 и TTP 7030/112
 • Длабина: 145 mm (5,7 инчи) - TTP 7030/80 и TTP 7030/112
 • Тежина: 2,4 kg (5,3 lbs) - TTP 7030/80, 2,9 kg (6,3 lbs) - TTP 7030/112

Опции

 • Функција на вовлекување и задржување
 • Носач на ролна со сензор за немање хартија

Komunikacija i mogućnosti sučelja

 • USB
 • Serijski RS-232 (opcijski)
 • Windows 2000, XP, Server 2003, OPOS

Брошури и поддршка

Категорија: Киоск