Принтери за бар код

Прикажи сè производи во категорија
Zebra RW420

Zebra RW420

 • Принтери за бар код
 • Преносни
Печатете различнисметки, етикети и останото со ширина до 101,6 mm (4 инчи) со помош на издржливите преносни принтери, чија отпорност на прашина и вода го досега високото ниво на заштита IP54.
Zebra RW220

Zebra RW220

 • Принтери за бар код
 • Преносни
Друмски воин! овој робусен и издржлив принтер за печатење сметки и етикети е означен со IP54 високото ниво на заштита при работа во тешки услови.
Zebra TTP8200

Zebra TTP8200

 • Принтери за бар код
 • Киоск
Робусните термални киоск принтери од серијата TTP 8000 печатат по потреба и на хартија A4 формат или на писма.
Zebra TTP7000

Zebra TTP7000

 • Принтери за бар код
 • Киоск
Овој сенаменски киоск принтер ќе ви овозможи автоматски испис на разни сметки и други документи дури и во најтешки услови на работа.
Zebra TTP2100

Zebra TTP2100

 • Принтери за бар код
 • Киоск
Овие киоск принтери со мали димензии и незахтевни за одржување на вашите клиенти им заштедуваат време со тоа што за кратко време можат да отпечатат голем број на карти, билети, ознаки и пропусница за багаж, ATB1 билет за товарење и многу повеќе.
Zebra TTP2000

Zebra TTP2000

 • Принтери за бар код
 • Киоск
Зголемете го задоволството на купувачот - овозможете им со леснотија да ги печатат брендираните сметки, купони, гратис-бонови, листата за купување и останатите производи со овие киоск принтери.
Прикажи сè