Принтери за бар код

Прикажи сè производи во категорија
Zebra ZD620

Zebra ZD620

 • Принтери за бар код
 • Десктоп
Кога печатите квалитет, продуктивноста, флексибилноста на употребата и леснотијата на раководењето се важни, одберете го лидерот на класата - Zebra ZD620. Оваа нова генерација Zebrin термички трансфер биро печатач ги заменува популарните Zebrina GX серија и ZD500 печатари, со својата прва класа печатење способности и state-of-the-art функции надвор од обичните десктоп печатари.  
Zebra GX430t

Zebra GX430t

 • Принтери за бар код
 • Десктоп
Одберете ги овие напредни термално трансферни десктоп принтери за испис на етикети заради нивната сестраност, компактниот дизајн и можноста за испис со висока резолуција.
Zebra GX420t

Zebra GX420t

 • Принтери за бар код
 • Десктоп
Овие сестрани и компактни десктоп принтери за испис на етикети ќе ги задоволат сите ваши потреби за етикети.
Zebra GX420d

Zebra GX420d

 • Принтери за бар код
 • Десктоп
Вложувањето во овие тремални десктоп принтери е мудра деловна одлука.
Zebra TLP2824Plus

Zebra TLP2824Plus

 • Принтери за бар код
 • Десктоп
Ако сте ограничени со врем и простор, одберете ги овие десктоп принтери за етикети.
Zebra LP2824Plus

Zebra LP2824Plus

 • Принтери за бар код
 • Десктоп
За сите оние кои на бирото немаат доволно простор, оваа подобрена линија на доверливи десктоп принтери им нуди: поголема пропусност и помалку застој заштеда на просто благодарение на малите димензии голема работна ефикасност која овозможува едноставно полнење со Zebra етикети и копче за моментно ресетирање
Прикажи сè